My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, November 27, 2014

UMRAH 2015: Dapatkah ku menggapai impian?

Assalamualaikum semua......

Alhamdulillah...dah november...esok lusa dah nak Disember...begitu cepat masa berlalu...

Tiba2 terdetik tentang impian yang satu ini, iaitu impian untuk mengerjakan umrah...



Mohon rakan2 blogger sekalian mendoakan kami dapat menunaikan umrah pada tahun depan ye....inshaAllah.. Mungkin ada dikalangan kalian yang doanya dimakbulkan Allah swt....

Setiap orang berhak bermimpi...mempunyai impian....

Syukur juga kerana saya join shaklee dan ada ramai MENTOR yang membimbing dan mengajar saya untuk BERANI BERMIMPI dan berani untuk berusaha mencapainya..!!!

Kalau sebelum ni banyak berfikiran negatif, tapi kini alhamdulillah, saya sentiasa cuba kawal emosi dan pemikiran agar lebih POSITIF!

InshaAllah, kami akan memilih RAYHAR sebagai ejen umrah kami...hehehhe ...
Setelah membaca blog orang dan buat survey sikit...





Bila? Bila dah confirm akan saya share berita gembira ini...
Teringin juga nak buat travelog ke tanah suci Mekah.... Niat saya Untuk berkongsi pengalaman dengan sahabat2 yang bakal menunaikan umrah...inshaAllah..

Apapun, DOAKAN kami dapat menunaikan UMRAH pada tahun 2015!!!

Jom sama2 kita pasang impian ini!!!

Saturday, November 8, 2014

"LIKE" bertuah!!! Dapat Free telekung sembahyang kanak-kanak !


Alhamdulillah, jadi pengLIKE bertuah yg ke -309 kat page Facebook Telekung UMMU KHAIRA....!!!

Dapat gift 1 lagi telekung sembahyang untuk Batrisya warna #purple...

Yang kiri tu ayah belikan sempena besday cha..tak sangka pulak dapat FREE lagi sepasang...bolehla pakai g mesjid or g umrah ke..inshaALlah...
Doakan kami berjaya sampai ke Masjidil Haram ye.....next year inshaAllah!!!

Kain memang BEST, SEJUK & BERKUALITI...corak simple, tp COMEL!!! Tq ummu khaira!

#batrisya 
#telekungsembahyang #muslimah #telekungummukhaira


Monday, November 3, 2014

November 2014: Promosi Omega 3 shaklee a.k.a OMEGAGUARD !



Salam sejahtera semua...


Just to inform..November ni ada promosi OMEGAGUARD ye...


❤️buy 6 free 1

❤️buy 2 bottles, get 5% discount


Siapa perlukan OMEGAGUARD ni?


❤️mengandungi DHA untuk perkembangan IQ kanak2

❤️ibu hamil 2nd/3rd trimester bagi pkembangan otak dan mata bayi dalam kandungan serta elakkan risiko kelahiran bayi pramatang

❤️mengatasi masalah buasir, gout, darah tinggi, stabilkan kolesterol 

❤️untuk bakar lemak degil bagi mereka yg ingin kurus


Dan banyak lagi!!!


For enquiry,


#shaklee #sayajual #codkuantan

Wardah | id:927624

Sms/whatsapp: 019-9887126 

www.wardazri.com






Batrisya di kenduri kahwin Cik Ah

Hi...salam semua...
Nahh...sebelum cite ni basi, jom tengok beberapa gambar Batrisya di majlis kahwin makciknya NOR NABIHAH yang telah di adakan pada 25 Oktober lepas...kat Pasir Mas of course...






Tiba2 Batrisya bertukar menjadi Princess Elsa :p








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts