My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, February 9, 2016

Adakah?

Hmm tiba2 rasa macam nak share satu berita gembira :))

Siapa dapat teka???!! :D

InshaAllah sampai masa ibu akan luahkan jugak...

Hati berbunga-bunga !!!

Thursday, January 7, 2016

Persediaan Batrisya memasuki darjah 1

#throwback sikit persediaan Batrisya nak masuk darjah 1....

Macam biasa la...yang bertungkus lumus siapkan baju, tulis nama kat buku2...
Tampal sticker nama kat baju-baju, buku-buku... Semua ibu lah yang buat...

Tuan badan rileks aja...

Buku batrisya yang banyak giler...


Sticker nama kalis air ditempah khas untuk ditampal pada baju, kain, stokin, anak tudung & etc....

Memang terbukti tak tercabut sebab dah try basuh...pastikan iron sticker tu lama2 sket....


Lepas siap balut semua buku...


Proses menampal nama pada alatulis batrisya...buku pun ibu tampal yang ni je...senang... Sape suruh letak nama anak panjang berjela kan...

Nanti ibu update pasal orientasi batrisya pulak ye ;)



Wednesday, December 30, 2015

Puas hati berenang di Kompleks Akuatik Wisma Belia Kuantan !


Alhamdulillah sampai jugak kat sini setelah banyak kali bertangguh..

Padahal depan rumah je kolam renang MPK ni...dekat sangat...

Gambar kat atas tu waktu kolam renang dibuka untuk umum beserta bayarannya...yang terkini setakat tarikh 30 disember 2015...heheh

Oklah...jom layan gambar batrisya berenang dengan seronok dan bahagianya...














Bersama dengan Salah seorang trainer kat sana...










Thursday, October 22, 2015

Harga clearance SALE stok shaklee dari Wardazri Vitashoppe!



Salam semua...

Atas sebab tertentu, saya nak buat tawaran hebat untuk beberapa produk shaklee yang saya jual...

Antaranya;

Vitamin E
AJHT
Gla complex
B complex
Lecitin
Esp

Ada special price juga untuk set vitamin yang lain tau...

Jangan lupa whatsapp 019-9887126 😉😉😉

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts