My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, September 30, 2014

Promosi September | Betapa menjunam harga MEALSHAKES RMXx dan hargaCOLLAGEN POWDER RM 2xx !

**STICKY MODE**
PROMOSI SEPTEMBER SHAKLEE

Promosi SEPTEMBER shaklee kini kembali...

Maaf lambat update..

Tapi shaklee bagi kejutan untuk bulan ini..

DOUBLE PROMOTION !!!

Shaklee bagi:-

Promosi beli 3 percuma 1 Mealshakes

Dan...

Promosi beli 6 percuma 1 shaklee Collagen Powder.

gempak kan??!!

Bagi collagen, pembelian 1 set ni anda layak dapat FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE dan of course bayar dengan HARGA AHLI je lah bila dah join keahlian! bukan itu saja, anda juga bakal dapat BONUS shaklee bulan depannya!

Harga 1 tin mealshakes biasanya rm113. Untuk bulan ini sahaja, harganya hanya 2 angka saja, Rm Xx saje..

Manakala...

Harga 1 kotak collagen powder pula biasanya rm298... Ade 15 sachet untuk 1 kotak. Harga collagen bulan ni jatuh berpuluh2 ringgit tau... Rm 2xx sahaja!




MEAL SHAKES SHAKLEE
Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera penuh berkhasiat
  • Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan
  • Makanan segera untuk dinikmati oleh semua
  • Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
  • Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium
Shaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan dala
Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat:


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Sumber : www.shaklee.com.my

Ok lah...sebarang pertanyaan terutama sekali tentang harga promosi mealshake dan harga promosi shaklee collagen powder ni,

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wednesday, September 10, 2014

Testimoni GLA | Betulkan kitaran haid, sakit senggugut hilang, CYST mengecut, ada yang hamil & pelbagai side effect dirasai!


Testimoni Gla Complex shaklee untuk masalah CYST, senggugut, sakit kepala ketika haid, kitaran haid yang tak teratur & sukar untuk hamil.








Tu dia.... Antara kata2 mereka yang sangat gembira dengan GLA COMPLEX!


Ada yang period pain hilang...
Ada yang CYST mengecil dan mengecut!
Ada yang dah hilang sakit kepala..
Ada yang period dah NORMAL semula..
Ada yang KULIT jadi moist atau lebih lembap!
Ada yang ter MENGANDUNG!

Macam2 la kesan sampingan GLA ni...


Mengandungi Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E.


GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*


Sekiranya anda berminat nak cuba gla complex ni, jangan segan silu sms atau whatsapp saya dengan segera ye...

Harga sebotol gla rm91.25 tapi masih boleh dirunding lagi ;)

Wardah | 019-9887126

Wardah.rosa@gmail.com

Beza Chewable vitamin C 100mg dengan Sustained Release Vitamin C Plus 500mg

Vitamin C amat penting kepada setiap orang tak kira lelaki atau wanita.

Ada ramai juga yang tanya saya,
Apa beza vitamin C Plus 500mg SUSTAINED RELEASE dengan vitamin C 100mg chewable...

Hmm ...sebenarnya khasiat lebih kurang sama saja cuma yang vitamin C chewable tu lebih ideal untuk kanak-kanak atau untuk sesiapa saja yang sukar menelan pil manakala vitamin C Plus 500mg pula lebih unik kerana ia SUSTAINED RELEASE di mana:

  • Kandungan Vitamin C yang tinggi.
  • Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkanVitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam.
  • Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah *
Di bawah ini merupakan kebaikan vitamin C;
  • Vitamin C membantu pembentukan kolageniaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat.Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.
  • Vitamin C menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah pengerasan salur darah, membantu proses metabolisma kolesteroliaitu pembentukan asid hempedu yang penting dalam proses pemecahan lemak. Sebab itulah mereka yang menghidap darah tinggi amatdigalakkan mengambil vitamin C bagi mengelakkan stroke dan jantung tersumbat.
  • Detoksifikasi. Vitamin C berupaya mencantumkan bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah. Mereka yang merokok patut menjadikan vitamin C sebagai kawan baik kerana ia dapat membersihkan darah dan mengelakkan buah pinggang anda daripada mengalami kerosakan yang teruk.
Credit to : http://mamafaiz.com


Testimoni VIVIX: Lagi mereka yang BERHENTI ROKOK ! Rokok rasa PAHIT bagaikan HEMPEDU!

Lagi khas buat PEROKOK TEGAR !!!

atau...buat isteri, anak atau sesiapa sahaja yang nak hadiahkan VIVIX buat yang tersayang....demi membantu mereka kurangkan ketagihan merokok...

supaya mereka mengubah gaya hidup pada yang LEBIH SIHAT! Jom dapatkan VIVIX dengan segera...


jom lihat dulu testimoni di bawah:

Testimoni berhenti merokok #1:
maknya perokok tegar...selepas amalkan VIVIX, maknya tetiba rasa ROKOK tu PAHIT macam hempedu! selepas itu tak sentuh langsung dah rokok! Amazing....


Testimoni berhenti merokok #2:

Vivix dihadiahkan oleh isterinya untuk tingkatkan kesihatan diri pada awalnya...dan dia tak plan pon untuk berhenti merokok... selepas amalkan vivix, beliau rasa rokok tu lain macam, tak sedap dan pahit...rasa nak muntah bila merokok..dan....Akhirnya encik ni sendiri berhenti merokok! alhamdulillah......




Maka apa lagi? jom ikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE...

Nak senang, dapatkan 2 botol VIVIX terus untuk layak mendapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE beserta CASH BONUS dari SHAKLEE....dan tentunya HARGA AHLI...

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts