My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 10, 2014

Shaklee Collagen Powder akan dihentikan penjualannya?!

"RM0.00 Shaklee: Due to Product Registration guideline change, Collagen will be unavailable for sale after Dec'14 pending re-registration which takes 9-12 mths. Hence Shaklee is offering a special Buy 3 Free 1 promo now to support our valued distributors with sufficient products till product registration is achieved."



Haa tu dia pesanan dari shaklee...

Jika anda nak beli shaklee collagen powder dengan harga murah dan jimat masa ni lah ye nak buat stok!

Sebab apa?

Shaklee tawarkan collagen shaklee dengan setiap pembelian 3 kotak akan dapat FREE lagi sekotak...

Bukan itu saja... Dapat pulak FREE MEMBERSHIP... Silap2 dapat pulak free postage ;)

Cepat2... Sebelum december berakhir ye...


Lepas disember ni collagen akan dihentikan sementara penjualannya...mungkin ambil masa lebih 9 bulan...so cepat sebelum kehabisan STOK!!!

Apa lagi uollss.... Jangan tengok saja.. Tahun 2015 anda tak berpeluang lagi nak cuba collagen shaklee ni...kalau ade pon stok terhad sangat...

Jom order...
FREE MEMBERSHIP
FREE 1 kotak (jika beli 3 kotak)
Next month, korang akan merasa BONUS SHAKLEE jugak tau... Nak saya cerita lagi pasal promosi collagen powder shaklee ni?

Meh sms/whatsapp saya:

Wardah | 019-9887126
Saya Pengedar Sah Shaklee anda yang komited!

Tuesday, December 9, 2014

Lagi customer ku hamil, penangan set subur GLA dan Zinc !


Alhamdulillah.... 

Tengahari ni dikejutkan dengan whatsapp dari regular customer ku...

Sebelum ni dia ada cuba GLA complex dan suaminya ambil zinc...
Berhasil!!! Dengan izin Allah swt... Syukur.. Happy bagi pihak customer...





Jom la pakat order SET KESUBURAN BAJET ni.... 
Nak tahu cara pengambilan yang betul bagi GLA untuk nak hamil?
InshaAllah akan saya bagi tahu, tapi khas untuk yang order dengan kami sahaja tau... Jadual tu semestinya EKSLUSIF untuk anda pelanggan wardazri Vitashoppe...

Apa tunggu lagi????

Jom order shaklee dengan kami...

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wednesday, December 3, 2014

Anda peniaga? Adakah anda juga penggunanya?!!



Saya tak pasti apakah peniaga lain juga menggunakan produk yang mereka jual...

Tapi yang pasti...

SAYA adalah pengedar sah shaklee dan SAYA juga adalah pengguna SHAKLEE !!!

Vitamin favourite saya;

OSTEMATRIX sebab ia bantu melawaskan kerana saya ada masalah nak membuang...hahah (adakah anda juga begitu? Jom cuba!)

GLA COMPLEX & VITAMIN C PLUS sebab bantu cantik dan sihatkan kulit saya...tidak le cantik jelita macam fazura tapi at least kurang dah jerawat kecik2 and muka kurang berminyak! I likee....

OMEGAGUARD untuk stabilkan paras kolesterol....orang cakap, kurus lagi banyak kolesterol...huhu...untuk IQ saya pun ye... Maklumlah, semenjak lepas bersalin, selalu jadi pelupa...

NUTRIWHITE ...pencuci muka yang JIMAT sebab picit tak sampai 1 cm pon dah berbuih...inshaAllah tahan paling kurang 6 bulan untuk 1 tiub tu... Saya perasan yang kulit lebih lembut, liang pori  lebih kecik, kulit cerah sikit dan muka kurang berminyak!

Haa... Untuk si kecik Batrisya pulak...
Memang dia suka MEALSHAKE yang dicampur dalam susunya...kadang2 siap ratah senyap2 !!!

NUTRIFERON pun jadi kegemaran...sampai mintak nak makan 2 sachet....

Jadi...kami dah rasa kesannya....

Anda bagaimana?

Nak cuba tak?

Psstttt..... DISEMBER ni PROMOSI VITAMIN C PLUS & VITAMIN E ye sayang2 semua!!!

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



Thursday, November 27, 2014

UMRAH 2015: Dapatkah ku menggapai impian?

Assalamualaikum semua......

Alhamdulillah...dah november...esok lusa dah nak Disember...begitu cepat masa berlalu...

Tiba2 terdetik tentang impian yang satu ini, iaitu impian untuk mengerjakan umrah...



Mohon rakan2 blogger sekalian mendoakan kami dapat menunaikan umrah pada tahun depan ye....inshaAllah.. Mungkin ada dikalangan kalian yang doanya dimakbulkan Allah swt....

Setiap orang berhak bermimpi...mempunyai impian....

Syukur juga kerana saya join shaklee dan ada ramai MENTOR yang membimbing dan mengajar saya untuk BERANI BERMIMPI dan berani untuk berusaha mencapainya..!!!

Kalau sebelum ni banyak berfikiran negatif, tapi kini alhamdulillah, saya sentiasa cuba kawal emosi dan pemikiran agar lebih POSITIF!

InshaAllah, kami akan memilih RAYHAR sebagai ejen umrah kami...hehehhe ...
Setelah membaca blog orang dan buat survey sikit...





Bila? Bila dah confirm akan saya share berita gembira ini...
Teringin juga nak buat travelog ke tanah suci Mekah.... Niat saya Untuk berkongsi pengalaman dengan sahabat2 yang bakal menunaikan umrah...inshaAllah..

Apapun, DOAKAN kami dapat menunaikan UMRAH pada tahun 2015!!!

Jom sama2 kita pasang impian ini!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts