My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, October 2, 2014

Atasi masalah kulit SUNBURN dengan masker vitamin E!



Salam....kisah aktiviti minggu lepas nih...
Ibu dan batrisya pergi mandi manda kat swimming pool De Rhu Beach Resort, Kuantan....

Bayaran:
Dewasa rm10
Kanak-kanak rm7

Waktu operasi:
Pukul 8 pagi dah bukak ye sampai petang...tak perasan lak sampai pukul berapa...

Hmm...jika anda berkunjung ke kuantab, Pahang ni, setakat nak berenang2 , bawak anak bersuka ria, selain dari ke Gambang water park tu, boleh lah datang ke kolam renang kat De Rhu ni...dekat dengan Balok.... Berbaloi sangat sebab kolam nya sangat luas...

Akibat keseronokan kami berdua berpindah randah dari satu kolam ke kolam yang lain, tak sedar dah 2 jam kut main air...sampai dalam lebih kurang kul 9 atau kul 10 am masa tu...kul 12 tengahari berhenti.... Cuaca masa tu panas, rupanya kami berdua dah kena SUNBURN....

Sebelum ni takde tepek apa2 pun kat muka ...dah start menggelupas...tapi semalam gatal pulak nak letak masker vitamin E shaklee.. Alhamdulillah pagi ni rasa lembut sikit muka dan bersih sikit...kulit pon dah tak gelupas sangat..rasa lembap skit kulit ni...hehehe
Maaf, takde pulak gambar...

Tapi ni gambar contoh kat bawah ni adalah dari kawan saya ye... Selepas dicuci masker tu, makin bersih muka...

Nanti muka ku dah ade perubahan selepas menepek vitamin E ni, akan diumumkan pada anda semua ...heheh


***Notes from Wardazri VitaShoppe

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 



Wednesday, October 1, 2014

Pengedar Sah Shaklee COD Kuantan VS promosi oktober ESP shaklee !!!


[Order SHAKLEE?]

Assalamualaikum & selamat sejahtera...

Saya, Pn. Wardah, merupakan Pengedar Sah Shaklee anda! ID:927624... COD Kuantan & penghantaran ke seluruh Malaysia....
Nak mencuba produk SHAKLEE? Nak join shaklee untuk bisnes?
Apa jua niat anda, kami sudi membantu...

Dan saya juga nak umumkan, bahawasanya Bulan OKTOBER ni, shaklee dah lancarkan PROMOSI ESP SHAKLEE di seluruh Malaysia!!!
Beli 6 percuma 1 lagi tin ESP.
Bukan itu saja, dapat pulak keahlian PERCUMA ye...tak perlulah nak tambah lagi rm65 untuk register.

Harga ESP SHAKLEE yang promosi ni akan diberitahu jika anda sms/whatsapp/telegram saya dengan kadar segera... Kebiasaannya ia dijual dengan harga rm150... Tapi bulan ni harga rendah sangat bagi ESP shaklee...rugi tak beli bulan ni ye uolls...

Kami juga menyediakan cadangan set premium dan juga set bajet shaklee bagi yang berikut:

❤️ SET KEHAMILAN
❤️ SET BERSALIN/PANTANG
❤️ SET PENYUSUAN
❤️ SET KESUBURAN SUAMI & ISTERI
❤️ SET SLIMMING
❤️ SET TAMBAH BERAT BADAN
❤️ SET KANAK-KANAK SIHAT & BIJAK
❤️ SET KECANTIKAN KULIT
❤️ SET PENJAGAAN KULIT
❤️ SET SENDI & TULANG
❤️ SET BUASIR
❤️ SET DARAH TINGGI
❤️ SET KOLESTEROL TINGGI
❤️ SET KENCING MANIS

dan banyak lagi....yang pasti...shaklee
SELAMAT
SEMULAJADI
BERKESAN

Apapun, sebarang pertanyaan:

#shaklee #sayajual #codkuantan
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 
Www.wardazri.com

PERHATIAN:

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



Tuesday, September 30, 2014

Promosi September | Betapa menjunam harga MEALSHAKES RMXx dan hargaCOLLAGEN POWDER RM 2xx !

**STICKY MODE**
PROMOSI SEPTEMBER SHAKLEE

Promosi SEPTEMBER shaklee kini kembali...

Maaf lambat update..

Tapi shaklee bagi kejutan untuk bulan ini..

DOUBLE PROMOTION !!!

Shaklee bagi:-

Promosi beli 3 percuma 1 Mealshakes

Dan...

Promosi beli 6 percuma 1 shaklee Collagen Powder.

gempak kan??!!

Bagi collagen, pembelian 1 set ni anda layak dapat FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE dan of course bayar dengan HARGA AHLI je lah bila dah join keahlian! bukan itu saja, anda juga bakal dapat BONUS shaklee bulan depannya!

Harga 1 tin mealshakes biasanya rm113. Untuk bulan ini sahaja, harganya hanya 2 angka saja, Rm Xx saje..

Manakala...

Harga 1 kotak collagen powder pula biasanya rm298... Ade 15 sachet untuk 1 kotak. Harga collagen bulan ni jatuh berpuluh2 ringgit tau... Rm 2xx sahaja!




MEAL SHAKES SHAKLEE
Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera penuh berkhasiat
  • Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan
  • Makanan segera untuk dinikmati oleh semua
  • Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
  • Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium
Shaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan dala
Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat:


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Sumber : www.shaklee.com.my

Ok lah...sebarang pertanyaan terutama sekali tentang harga promosi mealshake dan harga promosi shaklee collagen powder ni,

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Monday, September 22, 2014

Testimoni Vivix | Antara produk shaklee untuk hilangkan JERAGAT!

Salam semua...

Lama betul nak cari mood untuk update blog tercinta nih...

Ni dia ....
Testimoni vivix lagi...

Jeragat pun mulai hilang
Badan dah tak penat
Sakit lutut pun kurang



Nak pudarkan atau hilangkan jeragat, selain collagen powder shaklee, boleh jugak try ambil vivix...

Lagi senang makan vivix, tak perlu nak bancuh dalam air macam collagen tuh... (Actually collagen pun boleh dimakan begitu saja)

Sesiapa yang berminat nak cuba vivix pada harga yang menarik,

Sms/whatsapp/telegram saya di 019-9887126 ye....

InshaAllah akan dilayan segera...

Kalau beli 2 botol vivix, terus dapat FREE keahlian. Tak payah bayar lagi rm65 dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts