My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, January 12, 2015

Siapa golongan kanak-kanak yang perlukan VITALEA for children?

Salam...

Yup...vitalea atau multivitamin untuk kanak-kanak sudah kembali !!!!

Siapa perlukan vitamin VITALEA kanak-kanak ni?

- Anak berusia 4 tahun ke atas yang perlukan nutrisi lengkap dan seimbang untuk membesar
- Anak yang tak suka makan sayur-sayuran
- Anak yang suka makan gula2.. Merujuk kepada rasa vitalea ini yang berperisa anggur...sedap kut...hihi..pastinya
mudah dikunyah...
- Anak yang selalu menghadapi masalah kesihatan dan perlukan suplemen untuk meningkatkan antibodinya

Jom tengok apa yang terkandung dalam vitalea for children ni dan apa kelebihannya!







Ada 10 set vitamin kanak-kanak yang terdiri dari vitamin C chewable & Vitalea for children yang akan saya tawarkan dengan HARGA ISTIMEWA.

Jangan lepaskan peluang!!!

Nak cuba Vitalea for children saja pon ok...ada promosi untuk Januari ini...masa ni lah nak try dengan harga murah.

Harga biasa vitalea for children ialah Rm 111... Bila promosi ni harganya Rm XX sahaja!

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Wardah.rosa@gmail.com

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!











Tuesday, January 6, 2015

Setelah lebih 10 tahun, akhirnya banjir melanda jua...


Lokasi : LATI, PASIR MAS, Kelantan
Tarikh : 27 Dec 2014

Seluruh Malaysia tahu bahawa banjir besar telah melanda negeri KELANTAN akhir Disember 2014 yang lalu...

Baru berpeluang nak share gambar di kampung saya... Bekalan eletrik terputus hampir 5 hari jugak...

Sepanjang tinggal di situ, tak pernah di landa banjir lagi...hampir lebih 10 tahun rumah tu dibina...
Tapi kuasa Allah swt mengatasi segalanya... Pada 26 Disember, kawasan sekitar hospital Lati terkena juga tempias...limpahan air sungai Kelantan...

Hanya diuji sikit saja...air tak sempat masuk ke dalam rumah pun lagi...alhamdulillah atas ujian ini terhadap keluarga kami...semoga selepas ini kami akan lebih bersedia dan yang pasti kebih dekat dengan Allah swt...



Budak2 bukan main seronok lagi main air...maklumlah, jarang sekali jalan ni penuh dengan air berlumpur...macam taman tema air dibuatnya...huhu


Hadapan rumah...





Keluarga hanya guna lilin buatan sendiri selepas bekalan lilin yang ada sudah kehabisan.. 

Apapun alhamdulillah...bekalan eletrik pun dah ada...semoga kita semua mendapat iktibar dari kejadian banjir besar ini...inshaAllah

Monday, January 5, 2015

Promosi JANUARI 2015: Harga menarik bagi 3 produk iaitu Vivix, Alfalfa & Vitalea for children!!!

Salam semua...

Maaf lama menyepi..
Terlalu banyak perkara suka dan duka berlaku sepanjang Disember...

Oklah, just nak update kepada semua pembaca yang berkunjung ke blog ini..

Bulan JANUARI ni ada 3 produk shaklee yang promosi ye...

1. BUY 6 free 1 - VIVIX & ALFALFA
2. BUY 2 get 5% Discount - VIVIX & ALFALFA
3. BUY 3 free 1 - VITALEA for CHILDREN..

Yang no 3 tu special sket lah... Baru muncul semula setelah lama discontinued...

So bolehlah berikan multivitamin shaklee untuk anak anda selain dari Mealshake...

Rasanya manis, mesti anak anda sukakannya... Sebotol ada 60 biji...

Harga murah vitalea for children ni hanya sepanjang Januari sahaja so masa ni lah kalau nak cuba...if tak beli sekarang, harganya akan melonjak lebih rm90 sebotol tau!





So sebarang pertanyaan tentang produk serta harga tawaran hebat Januari untuk setiap set shaklee, boleh hubungi saya:

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Id : 927624

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wednesday, December 10, 2014

Shaklee Collagen Powder akan dihentikan penjualannya?!

"RM0.00 Shaklee: Due to Product Registration guideline change, Collagen will be unavailable for sale after Dec'14 pending re-registration which takes 9-12 mths. Hence Shaklee is offering a special Buy 3 Free 1 promo now to support our valued distributors with sufficient products till product registration is achieved."



Haa tu dia pesanan dari shaklee...

Jika anda nak beli shaklee collagen powder dengan harga murah dan jimat masa ni lah ye nak buat stok!

Sebab apa?

Shaklee tawarkan collagen shaklee dengan setiap pembelian 3 kotak akan dapat FREE lagi sekotak...

Bukan itu saja... Dapat pulak FREE MEMBERSHIP... Silap2 dapat pulak free postage ;)

Cepat2... Sebelum december berakhir ye...


Lepas disember ni collagen akan dihentikan sementara penjualannya...mungkin ambil masa lebih 9 bulan...so cepat sebelum kehabisan STOK!!!

Apa lagi uollss.... Jangan tengok saja.. Tahun 2015 anda tak berpeluang lagi nak cuba collagen shaklee ni...kalau ade pon stok terhad sangat...

Jom order...
FREE MEMBERSHIP
FREE 1 kotak (jika beli 3 kotak)
Next month, korang akan merasa BONUS SHAKLEE jugak tau... Nak saya cerita lagi pasal promosi collagen powder shaklee ni?

Meh sms/whatsapp saya:

Wardah | 019-9887126
Saya Pengedar Sah Shaklee anda yang komited!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts