My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, March 14, 2015

Kesan SET MENYUSU SHAKLEE serta merta?


Hangat2 lagi testimoni pelanggan saya ni...baru cuba minum ESP...

Happy tengok dia happy...
Katanya puas hati sangat makan shaklee..mana taknya... Lepas try minum malamnya, esok dah nampak hasil...!



My customer ni beli set menyusu bajet iaitu ESP & ALFALFA..
Baru je bersalin 10 hari...so tak boleh la nak telan alfalfa lagi...saya dah bagi cara pengambilan juga padanya (khas untuk pelanggan sahaja)..inshaAllah, jika ikut dan konsisten, akan banyak membantu penyusuan anda...

Harga set menyusu bajet ni bulan Mac ni ada promosi tau... RM 1xx..

Bulan April dah start GST...
Maybe harga boleh cecah RM 2xx..
So kalu nak cuba, cuba bulan ni ok..sementara harga masih rendah!!!

Nak order atau ada pertanyaan?
Teruskan sms/whatsapp pertanyaan anda dan nyatakan lokasi.

Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 
Payment : Maybank / Cimb

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Tuesday, March 10, 2015

UMRAH 2015 : 15 Feb ~ 1st day di Madinah Al-Munawwarah

PENGALAMAN UMRAH BERSAMA RAYHAR TRAVELS : 15 Feb 2015 di Madinah Al- Munawwarah



Perjalanan dari Jeddah ke Madinah... Menyaksikan padang pasir dan ternampak jugaklah beberapa ekor unta..mungkin unta liar kut..heheh



Hati dan perasaan begitu gembira tatkala melihat perkarangan Masjid Nabawi dari dalam bas...alhamdulillah kami semakin hampir :))


Lebih kurang jam 8.30 am kami sampai di hotel At-Taibah. Terus dibawa masuk untuk sarapan pagi lepas dah dapat kunci bilik. Beg besar ambil kemudian di tingkat 6. Alhamdulillah mudah sekali urusan. Tak perlu nak berpeluh-peluh angkat beg sendiri naik bilik...


Batrisya nak breakfast setelah lebih 12 jam bermusafir....

Jam 10.30 am perlu berkumpul... Ustaz nak bawak kami masuk Masjid Nabawi untuk pertama kali...



Batrisya dan gelagatnya....

Rasa sungguh bersyukur sangat dapat jejak kaki ke sini...akhirnya yang selalu tengok dalam gambar tu kini dah kat depan mata...berpijak di situ dengan kaki sendiri...dapat lihat payung2 gergasi..syukur alhamdulillah !

Ustaz bawa kami ke belakang Masjid dari pintu 25...dia bawa kami untuk lihat Raudah dari luar, beri salam pada Rasulullah saw...sambil menyampaikan salam sahabat2 kepada baginda.. Sayu rasanya... Sebagai umatnya.. Rasa malu pun ada...yelah dengan dosa yang bertimbun ni datang menemuinya.. ;(

Hari pertama berlalu begitu pantas sekali...alhamdulillah batrisya ikut ibu tiap kali solat fardhu. Ada macam2 kisah juga hari pertama ni tapi tak dapat story semua..nanti tak siap pulak entry ni huhu



Cantikk...Subhanallah !!! ;)


Hotel dekat sangat dengan masjid...hotel yang kami menginap tu iaitu hotel Taibah tu adalah blok kedua yang belakang bangunan depan lepas kuar pagar ni..haha




 
Ini pula suasana di luar masjidil Nabawi.. Begitu ramai sekali peniaga mencari rezeki setiap kali sebelum dan selepas solat fardhu.


Indahnya....


Dugaan ibu bermula...bila batrisya tidur selepas waktu maghrib...selesai solat isya'...kejut punya kejut tak bangun...maka ibu kenala dukung sampai hotel...ok walaupun hotel kononnya dekat, tapi nak dukung budak sebesar batrisya ni memang mencabar jugakla...yela sepanjang nak ke hotel tu risau jugak kut kena langgar dek orang semasa berasak nak keluar tu...tp Alhamdulillah Allah swt permudahkan laluan ku...sampai ke bilik ibu dukung...rasa macam sado sangat malam tu...hahah

Pukul 9.15pm kena berkumpul pulak tu bagi jemaah wanita...sebab kami akan dibawa menziarahi taman syurga iaitu Raudhah.....

Tunggu turn dalam keadaan mengantuk juga la...dalam kul 11.30pm baru kami dapat masuk... Takpelah tunggu lama pun...bukan selalu kita nak ziarah Rasulullah saw kan...

Ada jugak berlaku peristiwa best kat sini...heheh....tapi tak nak cerita lebih kat sini....dugaan itu mungkin juga rezeki dari Allah swt untuk saya merasa dan akan mematangkan lagi..hehehhe

Semoga dapat datang lagi ke sini untuk memperbaiki segala kekurangan..inshaAllah

Produk Shaklee kena GST! Borong sekarang sebelum harga shaklee naik ye...

Promosi MAC 2015 ;

ESP SHAKLEE (Buy 6 free 1 or 5% disc for twin pack)
ZINC COMPLEX (Buy 3 free 1)
VITALEA for KIDS (Buy 3 Free 1)







Makanya, akan Ada promosi bagi ;

❤️ SET BERPANTANG
❤️ SET MENYUSU BAJET
❤️ SET KECANTIKAN KULIT
❤️ SET BUASIR
❤️ SET KENCING MANIS

Jangan lepaskan peluang ye...
Harga mungkin berubah dan naik sikit bermula April nanti... Memandangkan shaklee juga terkena tempias GST..
Hmm apa boleh buat...kami juga kena ikutlah...

Nak order atau ada pertanyaan?
Teruskan sms/whatsapp pertanyaan anda dan nyatakan lokasi.

Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 
Payment : Maybank / Cimb

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



Wednesday, March 4, 2015

UMRAH 2015: 14 Feb ~ From KLIA to Jeddah

PENGALAMAN UMRAH BERSAMA RAYHAR TRAVELS : 14 Februari 2015

Alhamdulillah....selesai sudah perjalanan umrah kami...
Moga perkongsian ini dapat membakar semangat anda di luar sana untuk juga menunaikan umrah satu hari nanti :)

Pukul 5 pm, 14 Feb, kami diarahkan untuk berkumpul... So dalam pukul 3pm kami dah bertolak dari rumah adik ipar.
Perjalanan lancar...syukur...



Family belah husband turut sama ikut hantar kami..


Ni pulak antara adik beradik saya yang turut sama hadir menghantar kami..
Ani, Irah & Bihah...




Akhirnya, tiba masa untuk masuk ke departure hall.
Sembahyang jamak maghrib dan Isya kemudian kena berkumpul jam 8.15pm.
Flight kami asalnya jam 8pm tapi dilambatkan sedikit ke jam 9pm untuk memberi kemudahan kepada kami untuk sembahyang Maghrib dan Isya dulu..


Kami menaiki pesawat Saudi Airlines menuju ke Jeddah.


Batrisya excited...


Alhamdulillah...lebih kurang jam 1 am lebih (waktu di Jeddah) kami selamat sampai di Jeddah...

Urusan imigresen juga berjalan lancar memandangkan kami dapat beratur depan sekali...tapi tetap kena banyak bersabar lah semasa menunggu giliran untuk passport diperiksa...masa turn husband tu, pegawainya tengah sibuk main game kat handphone..kena tunggu kejap sampai dia siap..hmm sabo jelah ye....

Masa turn saya dan Batrisya, alhamdulillah...cepat pulak dia stamp passport tu..maybe sebab bawak anak kecik kut...heheheh

Lepas setel tu, akhirnya kami kena tunggu pulak untuk beberapa waktu bagi menaiki bas untuk ke Madinah.
Rasanya dekat jam 3 am jugak kami bertolak...bas berhenti kejap untuk Subuh di suatu tempat yang dah hampir dengan Madinah. Kami juga dibekalkan dengan sarapan...ala-ala nasi ayam penyet..


Alhamdulillah....







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts