My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, August 5, 2010

moment with newborn baby contest



best gak contest ni, mengingatkan ibu pada saat-saat melahirkan Batrisya..
contest due : 31 Ogos 2010

ayuh klik link di atas utk maklumat lanjut n then jom join !

*

*

*

Nama Anak: Nur Batrisya Husna bt. Mohd Fairuz Azri

Tarikh Lahir: 18 Oktober 2009

Berat semasa lahir: 2.9 kg

Umur ketika gambar diambil: dalam masa seminit selepas dilahirkan

Nama Ibu: Pn. Nor Mawardah Ab Rahman

Email Ibu: wardah_rosa@yahoo.com

Cerita disebalik gambar:

Gambar yang sangat menyentuh perasaan ibu...mana tidaknya, gambar Batrisya ni khas diambil oleh ayah hanya selepas beberapa saat ibu melahirkan Batrisya...ingat lagi masa tu hubby ckp; ”sayang...comel anak kita, abang amik gambar die yer..”hmm..mujur hubby teringat nak amik gamba, kalu tak, xdela kenangan manis ni...ehehe..ibu masa tu hanya memanjatkan kesyukuran yg x terhingga pada Ilahi...

Ia pengalaman yg sangat-sangat bermakna dalam hidup ibu dan jugak ayah..bila tengok gambar ni, macam xpercaya je ibu dah pun lahirkan seorang anak..heheh...bukan ape, kalu sesape blum pernah bersalin, mungkin gambar di atas agak menakutkan..hmmm...apepun gambar ni lah paling ibu suka sekali, menunjukkan seribu satu perasaan seorang ibu yg xdpt digambarkan dgn kata-kata!

8 comments:

mekchu said...

fresh nye gmbr tu...
good luck :)

fieza said...

Goog Luck yer :) Salam kenal

fieza said...

Salam kenal ye wardah

ibu_BatRiSya @wardah said...

hi..tenkiu!

ibu_Arifa said...

bestnyer ada gambar fresh2 dari oven gini.. saya tak de pic mcm ni sbb saya emergency c-section..so hubby tak leh masuk bilik OT.

good luck yer Batrisya :)

ch@ said...

fresh dari ladang niii, eh... dari perut ;) padanla comel.

ibu_BatRiSya @wardah said...

Ade2 je ch@ ni..heheheh

alyyani said...

SALAM. SAYA DAH REVIEW ENTRY NI. SEMUA SYARAT CUKUP. THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA YE :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts