My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, September 28, 2010

Akan bertukar menjadi METERED EARNING ?! Nak Cash out ?

ni lah dia buffered earning dan juga metered earnings yg blog My Happy Ending Life ader...
makin lama....makin berkurang dah BE yang ade kat blog ibu_batrisya nih...
dan ibu perasan sejak semalam salah satu BE iaitu dari Vaseline dah xmuncul2 lg...hmmm ni mesti dah nak jd meter gak...apepun ibu berterima kasih pada Nuffnang sbb bg punca pendapatan sambilan ni kat ibu...
tambah la lg BE baru yer en. Nuffnang ! ngehehheheeee...(gelak dgn penuh Tamaknye)

sekiranya betul ia akan jadi metered earning, maka kalu xde halangan, by the end of this october ibu akan cash out my 1st Nuffnang earnings...yahhhuuuuu!!! Alhamdulillah rezeki Batrisya !
jumlahnyer??? nti ibu akan dedahkan bila dah betul nak cash out....skang ni, biarlah rahsia...ermmm

8 comments:

sarah-najwan said...

tahniah yer..yg dia lgi lah beranak pinak..

p/s: nak tanye sket..mcmane awk buat print screen clear amat tu..stori sket...hehe..kalu sudi ajar

zue @ annaleeya said...

akak nih mmg krg reti bab nuff nih... klu kuar iklan tuh, oklah, klu tak, takdelah.... huhuhu...

p/s : anda di tag... buat tau... hehehe

Dayu said...

simpan byk2 kak
sekali earning baru terasa hasilnya
tapi mmg excited nak cash out
tapi kita ni suka peram lama2

*1st earning dulu dpt lah gak buat beli stroller eisya

Update Terkini

ibu_BatRiSya @wardah said...

SARAH-NAJWAN: clear ke? kite just print screen cam biasa je pastu edit guna picasa

k.zue; kalu tau lebih ni kdg2 sonok gak !

dayu: mmg igt nak peram, tp takut jd pape, cam tetiba konflik nagan nuff kekgi, die potong ke ape ke..uhuhu

cha said...

kita punya juga yg tak branak-branak. haha...

gnesop.com said...

nuffnang mmg cam tu.. bila dah bagi byk.. nanti lama x ada..
sbb dorang bg kat ahli lain plak yg blom terima BE

SYaMiLa said...

tahniah..byk tu BE...sya baru merasa dpt BE...bonus dari nuff... :-)

ibu_BatRiSya @wardah said...

hmm...biasa average dpt dekat 10 BE, pastu nuff stop bg kan....pastu lame lg baru die bg balik kite rasa BE tuh...xpe think positif!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts