My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, September 20, 2010

Bukan ibu punya kerja nih

layan je gambar kat bawah ni...bukan ibu yg buat kat Batrisya nih...tp ayah diela ..sape lagi
hohh...ini kalu ibu yg buat, mesti kene marah...kalu die leh plak..isk..isk...siap suh amik gambo..ekkeke...

tu tight yang baru ayah 'shopping' sorang2...sambil g amik hadiah mamypoko tuh...pandai lak ayah ni g beli tight...kikiki..



8 comments:

[-suziey-] said...

hahhah lawak la..adeiii.ouh ayah dia buli dia..siannnn..:p

ibu_BatRiSya @wardah said...

mmg selalu kene buli ngan ayah die nih...huhuhu

Sidratul Muntaha said...

sian ko nak kena buli.a.a
ahhaha..
tpi ko maintain comel ler..

zue @ annaleeya said...

ayah buli batrisyia yer... cian dier... dah jadik mcm tanduk tuh... hehehe!!!

tiefazatie said...

wah2..nakal jg ayah die nie.,.cam rabbit dah ifa tgk..hehe

haszuraidah ishak said...

hihihi..comey plak tengok gelagat ayah & batrisya..

Farra Dhelina said...

alalala shianya kena buli

jane mojiol said...

cutenya baby-baby ni...

sis, kalau tak free... bacalah blog saya ni. saya ni masih baru dengan blog.. Nak cari ramai kawan dan network

http://thesimplesway.blogspot.com

masih valid ke contest ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts