My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 30, 2010

Comel sungguh anak kita bila tido kan ?

ibu suka sangat bila tgk muka Batrisya time tgh tido...mcm2 memek muka ada , ternganga la...mcm tgh isap susu la...isap lidah sdiri....huuhu macam2 la...
tp baby ni kalu tido mcm mane pon tetap nmpk comel kat mate kita kan? kan? nak lagi kalu anak sendiri....tenang je rasa bila tgk diorg tido, rasa nak cium2 je...hehehhe
cuba kalu orang tua yg tido...comey kerr?? erkk...

dah nak mula ternganga....uhuhuhu

11 comments:

mama rifQy said...

Iqy pon tido gaya cam tuh gak.tapi lagi lasak la..boboy la katakan!!

♥sYiLaSyiRa♥ said...

comelnya...klo tgk anak tido time ni...sejuk je ati kita kan?

Ummi Eisya said...

hihi..memacam gayakan..

ibu_BatRiSya @wardah said...

itulah..kalu tgk je die tido pagi2, rase mcm xnak pi keje..nak main2 je ngan die...uhuhu kalula boleh.

[-suziey-] said...

aah mmg comel..time dia tido tu sayu je tgk..bole menitik airmata..mcm2 perasaan..

Hezesuze said...

betul tu..weols pun suke tgok anak2 tido...rasa sejuk jek peyut mengandungkan mereka kan....

Dayu said...

tido mcm budak besar kan
mcm2 gaya
kalau eisya lagi lah, suka sgt tido kepala terteleng-teleng
mcm tak reti sgt tengkuk
kalau kita mesti dah lenguh2 dah

mana ada budak yg tak comel
buat apa pun comel
lg2 time tido..mmg geram. cium gak

Imaan09 said...

ya!sgt comel!!

haszuraidah ishak said...

suker sangat tgk budak2 tdo..rasa cam innocent & suci sangat!!

cha said...

batrisya tidur lama tak? haha... meh sini kita nak cubit kasi bangun, geram. kak kalau akak yg tidur, kena tanya ur hubby la, akak tidur comel atau tak... keke.

~ShaFiza~ said...

comel sgt.. dan saya selalu berdoa kpd yang maha esa semoga suatu hari nanti kami sekeluarga jugak dikurniakan seorang baby sebagai pelengkap keluarga kami. doakan yer :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts