My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, September 21, 2010

Kat mana DUIT RAYA Batrisya ??!

hahh?? kat mane pegi duit raya si Batrisya??

hmm..Alhamdulillah, rezeki Batrisya tahun ni dapat duit raya sebanyak RM 500 ++...
haa time kecik2, xde adik-beradik lain ni lehla pulun duit raya banyak sorang2, nti kalu dah ade adik-adik, xdapat dah kut byk nih...ngehehhe...

so duit raya Batrisya yg pertama ni ibu dah masukkan dalam AMANAH SAHAM DIDIK...ajar Batrisya melabur kecik-kecik lagi...actually dah ade bukak tabung haji, tapi xnak usik yg tu...
memandangkan ibu die ni pun gila melabur, so memang piki ke arah itula...supaya duit beranak !


3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

emm bagusx2..melentur buluh dri rebung ni nmenye ..=)

MamaShiLa said...

salam wardah...baguslah..saya pon sama..minggu lepas dah pg masukkan duit kat ASD anak-anak...seswai ngan tagline diorg kan..Bijak sekarang..bijak kemudian...hehehe...

cha said...

sama dgn cikOni... cikOni dah start simpan tahun lps lagi :) jom kita sama-sama menyimpan :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts