My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, September 20, 2010

Kisah Batrisya di Pagi Syawal

orang lain dah lame tepek gambar Raya..tp ibu baru nak tergedik-gedik cari gamba nak publish...xde masa..nak wat camne...ni pun auto-publish, time ade mase, upload gamba siap2 and publish in advance !

oklah back to the story...
alkisah Batrisya di pagi raya yg pertama....die skang dah xnak ngan orang, xnak berenggang langsung dah ngan ibu...nampak je mula la huk hek huk hek, merangkak datang pegang kaki...
hmm..tu pasal xde gambar yg cantik dr Batrisya, semua muka nak nangis je..hukhuk..!
susah sgt nak amik gambar die kali ni...

xcaya tengok la nih...hmmm...






3 comments:

mamalieyna said...

laa nape yang berlinang air mata tu..huhu..biasalah tu, sampai 1 peringkt diorang mmg taknak kt orng len..tkpe..next year, sure muka happy pulak ye..^_^

LYaFRINA said...

Olooo.. cutenya batrisya bbaju kurung.. lbh kurang besr asya la thn lps... knpa nangis tu??

samala dgn lya.. n3 kat log ni lya draft awl2 kat rmh n semuanya autopublish.. xsmpat nk uat dlm keje.. kecuali time rht x kuar rht blh la.. Sekadar jenguk2 skejap n aca2 komen kwn2 skejap okla.. release tension time uat keje..

Ummi Eisya said...

budak2 gitu le..macam-macam perangai dia..eisya pun sama gak..tetiba je berubah perangai..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts