My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 30, 2010

Langit Masih Cerah..My 10th buffered earnings!

maka tepat sekali tekaan ibu semalam....
ALLIANCE BANK Debit Mastercard adalah BE yang ke-10 blog ibu_batrisya....
Alhamdullah..thanks to Nuffnang and Alliance coz sudi tepekkan ads kat my blog....!

dah dapat 10 BE nih..apakah selepas ni akan ade lagi?? sbb selalunya nuff akan bagi peluang kat yg blum dapat, then diorg stop dulu kasi kat yg dah berlambak-lambak BE nih...uhuhuh..
jgn la camtu..bagila lagi...ehhehee

8 comments:

aibaks said...

tahniah kat ibu batrisya..
aibaks baru dpt ke-3.. uhu..
nak tanye.. metered earning tuh ape ye?
sbb aibaks pun dpt gak..
tp orang ckp tu yang da lama nye..

EiJa ZaQuaN said...

tahniah2..10 BE tu...bila la eija nak merasa dpt BE ni ek..

ibu_BatRiSya @wardah said...

eija..kena selalu sebut..baru dapat..hihih

SYaMiLa said...

waa...bestnya..tahniah...sya baru dpt merasa dpt BE...tu pun lps aktifkan diri berblog...w/pun blog tu dh lama wujud...he3...

Hezesuze said...

aduaaii weols tak pernah lak dapat BE nie...camne ek?? huhu

cha said...

eija, haha sebut dlm hati pun boleh. tapi jangan sampai berzikir pulak. dah lain niat tu.

tahniah kak maintain 10...

ibu_BatRiSya @wardah said...

mekasih..!
ade baik buruknye dpt BE banyak2 ni...hehehe...
kekadang CPC ads kurang kuar...so harapkan BE jela semata-mata...kalu trafik 500-600UV bestla, tp blog ni 100-200 UV je...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

hahahhaa.."jgnla mcmtu..bagila lagi.." <--ayat tamak tuh kan wardah? heheheeh..me pun..nak lagi..nak lagi..nak lagi...dan lagi!hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts