My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, September 18, 2010

My Batrisya dah 11 months today !


Sblm cite pasal RAYA dengan si kecik Batrisya...kene update pasal umur die dulu...ekekke
xsempatla ibu nak blogging...sempat jalan2 je blog orang...uhuhuh

haaa..Batrisya dah masuk umur 11 bulan tau ari ni...
so far antara kepandaian dan kebijakan beliau setakat ini:

  • bijak meniru perbuatan ibu dan ayah die...
  • paham bila disuruh angkat tangan, tepuk, babai dan pegang tepon
  • suka sgt sibuk2 time orang tgh cakap tepon, die pon nak cakap gak...siap nak rampas dari tgn ibu die ni...
  • pandai merajuk dengan melalak dan membuka mulut seluas yg boleh !
  • dah mula memanjat sket2 sedangkan kaki die xsampai pun nak panjat...
dan paling penting.....
  • Batrisya sudah tumbuh 2 batang gigi kat bawah.....yeayyy!...maka bermulalah sesi dia menggigit ibu dan ayah die lepas nih....(selalunye ibu die yang kene selalu time nak nenen...adussss..tahan jelah)

2 comments:

cha said...

time ni dah start manjat memanjat, start berpeleseran, bersiap kak kepong tempat2 bahaya. akhir bulan sebelas Oni dah jalan.

mamalieyna said...

happy 11th month old batrisyia! 1 month to go..yeaaa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts