My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 9, 2010

*NUFFNANG*- pasal tips utk dpt buffered earnings...


beberapa hari yg lepas ibu ada bg tips untuk dapat BE (buffered earnings) sepertimana yg telah ibu praktikkan selama ni untuk blog ni. boleh refer SINI kalu nak baca...hehhehe

ade beberapa point yg kengkawan blog xfaham dan tanya...so sebagai nak membantu rakan-rakan, ibu gagahkan diri utk post gak entry ni di malam raya...ahaha...org lain sibuk buat persiapan, ibu sibuk ngan blog....(psssst...Batrisya baru je tido, masa ni je nak tgk blog & buat entry).

ok yg ibu nak explain :

  • hantar ticket ke nuffnang; ni maksud ibu, kat akaun nuffnang kite tu kita leh anta mcm email ke nuffnang (istilah ticket digunakan)...kat bahagian CONTACT US, then kalu ibu, pilih 'blogger enquiries'....pastu tanyakan nuffnang sama ada content blog kite sesuai atau tak dan adakah blog tu layak dapat BE? biasanya nuffnang mesti akan jawab mereka tgh tgk trafik blog kita ok ke tak sblm mereka bleh rekomen blog kite kat advertiser. kalu trafik blog kite dah stabil, biasa lps 2-3 ari diorang akan bagi BE....hehhehe...
  • jgn sekali-kali linkkan / backlink (dalam entry) competitor pada Nuffnang;yang ni ibu kene pinjam dari blog Azura, ade copy email dr nuffnang pasal ni, ibu pun baru je tau...heheh...leh tgk kat SINI...terima kasih ye Azura for the info !
harap explaination dari ibu ni dapat di fahami leh kengkawan semua....GOOD LUCK !

1 comment:

♥ sYiLaSyiRa ♥ said...

terima kasih atas info, jgn serik layan syila ek...hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts