My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, September 16, 2010

Nuffnang surprised me again...BE ke-7 !!!

Salam 1 MALAYSIA !!
Pasal BE lagi...kali ni en.Nuffnang dengan baik hatinya bagi lagi BE yang ke 7 ( MNG) kat blog ibu nih...baru je publish pasal yg keenam tadi...uhuhuh
ibu akan sentiasa update pasal BE ni selagi Nuffnang masih sudi hadiahkan BE lg kat ibu untuk reference masa depan gak..harap akan dapat lagi..kihkihkih tamak tul ! apepun terima kasih lagi sekali to Nuffnang...

kali ni kalu org tanya lagi camno nak dapat BE, ibu pun xreti dah nak ckp pe...rezeki dah ni, terima aje lah..dalam seminggu dpt sampai 2 BE..heheh...skang blog ni ade 5 BE yang tergedik-gedik di space yg sama iaitu kat large rectangle !!!

6 comments:

sarah-najwan said...

salam wardah..

saya dah check nuffnang..mmg ade satu BE..tapi xtau nk buat mcmane..hehe..

sekadar lihat je la..bole share x kalu dah dpt BE..nk buat ape lps tu..tqvm...

haszuraidah ishak said...

bestnyer wardah dpt be.. me nak jugak..hehehe

ibu_BatRiSya @wardah said...

insyaAllah..nti semua akan dapat...
heheh..

sarah-najwan: tahniah...
nak share ke tak actually terpulang pada individu..tp pada saya..ni pun leh up trafik ke blog gak tau ! so better share..hihih

MumMe said...

tahniah...rezeki raya...

cha said...

cemburu ni. haha...

Farra Dhelina said...

keep it up :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts