My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, October 31, 2010

First time ibu *CASH OUT NUFFNANG*!!!

Alhamdulillah.....

setelah hampir 3 bulan lebih ibu gantung ads nuffnang kat blog ni, ibu akhirnya mengambil keputusan untuk cash out jugak duit and this is for the first time ! hehhe...

jumlahnya adalah RM146.59. suatu amaun yang tidaklah terlalu besar tapi cukup bermakna buat blogger baru seperti ibu...yang hanya aktif sejak awal bulan 7 tahun ni (2010). dan hari ini, 31/10/10, ibu dah klik kat 'cash out my earnings'!!! sukanyaaaa....sebelum ni duk tgk org lain dpt cek...skang turn ibu laks...hehheheheheeee....

ni pulak rupa my nuff earning setelah di cash out ari ni...

ibu jangka cek akan sampai dlm mid of december ...so bolehla ibu guna duit ni buat shopping barang-barang untuk Batrisya masa JUALAN AKHIR TAHUN nanti...yahhuuuu!!!!

32 comments:

naem said...

punya banyak buff..tkejot berok naeem~!..huhu

Myra Jay said...

tahniah ibu :)

tiefazatie said...

wah!!byk tue!!tahniah sis!

ibu_BatRiSya @wardah said...

Alhamdulillah..rezeki...

Lelord said...

congrats...byk la tu...sy punya ciputtt jek

mama rifQy said...

waaaaaaaaa..tahniahhhh!!

Arizakiah said...

Amat bermakna sekali......
Kuantiti bukan ukuran....
Kualiti blog yang jd ikutan..
Terasa sangat dihargai.....
Jangan lupa support blog akak juga yang baru nak bertatih macam batrisya......he.he.he....

cha said...

gila banyak... nak cikit. hahaha... TAHNiAH kak.

Privacy_Resident said...

waaaaaaaaaa banyaknya buff earning! tahniah ;)

faryzh said...

waaa~
tahniah2!
duk tengok orang cashout je..bila la agaknye turn diri sdiri..

Cik Cyida said...

wah..bestnye kakak :)

Jericho said...

Wah, tahniah.. mesti bestkan saat dapat cek tu.. hehe

mamawana said...

Tahiah. Tahniah.

mama tisya said...

tahnoah br 3bln dh leh dpt byk tu..slamat tgu cek dr nuffnang

kela0t said...

tahniah ye kak..:D nice,,

ibu_BatRiSya @wardah said...

mekasih ye semua...!
agaknye cepat dpt byk earning pasal cepat dpt BE..

Arizakiah said...

Mekasih sudi jengah blog akak...
Hidup kelate!!!!!......

ibu_Arifa said...

banyaknyer..kami yg dah dekat 2 tahun berblogging nih..tak mcm tu pun RM nyer..sob..sob.. ibu batrisya kena dtg umah kami selalu tau..jgn malu2 yer..

Momma Mia said...

Perghhh tahniah. dapat cash out aft 3 bulan. nnti kongsi2 la cane bleh buat cepat cam gitu.

Mama Zharfan said...

byk tu! congrats!

SYaMiLa said...

alhamdulillah... ;-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pestime cashout byk tu...
haah, pandai ibu batrisya ni.. leh guna tuk year end sale kn.. heheheheh.. mommie lom bleh, nnti biar masak ranum br nak kutip.. hihihihi

sarah-najwan said...

tahniah..byk doh tu..bukn sket kalu dah smpai seratus lebey..hehe

hepi2 blogging

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah k...pasni leh kumpul lagik

Hisyam Muhibah said...

3 bulan dapat banyak tu? waahh saya tak mampu lagi



terbaru "Wajarlah Kita Gunakan Air Ambulance"

kakyong said...

tahniah
banyak tu kali pertama utk earning 3 bulan... kakyong pun tak mencapai tahap mcm ni...

zurazari said...

after 3 month jer da dapat banyak tu?? aper rahsia nyer? share la sikit...

jenanese said...

tahniah!!!bile la saya nak dpat cash out..huhu

mamasue said...

tahniah! mamasue dah berbulan2 blogging, tak pernah dpt BE lg...huhuhu

Arbizee Solutions said...

Banyak juga tue "earnings" dapat.. bulan 7 start, suku tahun jer.. :)

Cute MuM said...

best tue...

mama solehah said...

wa..bestnya...merasa juga

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts