My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, October 12, 2010

Ibu dapat BE ke-12, 13 & 14 !

bilangan pelawat ke blog ibu batrisya yg merudum sejak seminggu lepas...uhuhuh

tapi............

en.nuffnang masih baik hati lagi nak bagi ibu buffered earnings ke 12, 13 dan 14...!

terima kasih ye Nokia, Astro & Toyota Altis...Alhamdulillah rezeki..tp xberapa masyuk kalu pelawat xramai...hmmm...



9 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sayangnya...banyak BE tapi UV kurang...tak pe cuba mantapkan dengan entry yang best2...jangan bergantung pada contest je k...cayok2...BE banyak ni la time wajib wat entry meletop...

ibu_BatRiSya @wardah said...

haah..mmg sayang sgt huhu...
mmg semangat nak wat entry tp masa pulak yg xde nih....xpelah..rezeki masing2...kalu dah skit yg dapat2, sketla...usaha je yg termampu...hehhe

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

betul tu, usaha je mana yg termampu. mcm saya ni, paham benda alah ni pun tak lagi. bila bukak nuff, tgk byk gak BE ni...tapi, buat tak tahu jer...janji mahsyuk...hehe.

tak pe, kita saling sokong menyokong, key... :-)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ohhh..jelesnye saya...

xpe, rezeki masing2..betul la wardah, buat je mana yg termampu kan?kadang kekangan kerja kat opis lagi, tanggungjawab kat umah lagi..anyway..tahniah ye.. :)

tiefazatie said...

pergh!mantap gle la blog sis nie!chaiyok2 sis..byk gle BE nie..keep on blogging sis!

EiJa ZaQuaN said...

wah byknye BE..tahniah2..:)

cha said...

yang penting happy blogging kak ;)

SYaMiLa said...

byknya BE..tahniah....;-)

Cute MuM said...

byk tol BE... tahniah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts