My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, October 13, 2010

Ibu Lanjutkan tempoh 'Baby Raya Baby Bergaya Contest'

PERHATIAN !!!

Ibu akan melanjutkan tempoh tamat contest...tapi sehari je...
sepatutnye kan tamat pada 15 Oktober ni, bersamaan dengan hari Jumaat, tetapi ibu akan dilanjutkan contest ni hingga 16 oktober, 11:59pm (Sabtu)

so sape yang nak join tu bleh cari masa time weekend buat entry contest ni...hehhehe
dan ibu akan beri masa pada semua peserta untuk membetulkan syarat-syarat yang xditepati sehingga isnin , 18 Oktober 2010 !

oklah..tu saje pengumuman dari ibu....
Selamat bekerja pada yg bekerja tu...jangan asyik main blog ajer...errrkkk!

2 comments:

liyanadiabu said...

ya...mmg sepatutnyer...16 oktober..besday ku....hehe..iklan jap..walaupon xmasuk contest nie..maklumlah xde bby lg...

Cute MuM said...

noted..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts