My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, October 26, 2010

Kasih sayang seorang AYAH

layan la gamba Batrisya yang baru bangun tido...and terus pekene brekfes roti canai !
ayah die suap....manakala ibu lak jadi camerawoman...hiks..
ibu memang suka tengok dua beranak ni...maklumla Batrisya ni kadang2 je dpt duk fulltime ngan ayah..sbb ayah keje shift. kalu shift malam, dpt jumpa beberapa minit je sblm anta taska and sebelum ayah nak g keje malam tu..hmmm...
memang manja Batrisya ngan ayah ni..kalu nampak ayah die kat pintu, dah start tersengih-sengih sampai ke telinga..hehehhe


macam ayah je yang beria makan nih...huhhuhuh


mamai lagi kut nih..eehehhe

6 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

bagus sangat kalau anak rapat dgn ayah ni. walaupun ayah sibuk dgn kerja, tanggungjawab besarkan anak tidak di abaikan.
mcm anak2 saya jugak la..sgt rapat dgn abi mrk. kalau sehari tak jumpa abi mrk, sibuk dah asyik col suruh balik cepat. dan anak2 sangat2 suka bila abi mrk cuti.... :-)

Rizziela said...

sedapnya makan roti canai dengan ayah..

Hezesuze said...

mmg bese anak ggirl tentu rapat ngan ayahnye kan..sejuk org kata hehe

tomei lak muka batrisya lepas bangun tido hehe

Zaidah said...

tapi terbalik plak ngan anak zai yang boy lebih rapat ngan ayahnyer...tak rapat ngan ibu...ibu garang...hehehe

mamalieyna said...

waah pandai ke batrisyia mamam roti canai tu..hehe..

zurazari said...

waaa... suspek kalo si ayah pandai melayan anak... da la gugurl...
kompom manjer ngn ayah nie=))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts