My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, October 13, 2010

Salah Publish daa....ari ni belum birthday Batrisya lagi..

terpublish la tadi...konon nak wat entry siap2..tgh ade masa, ade mood...ape internet tu mengong, x save lak tarikh yang ibu nak tu...iaitu pada isnin akan datang bersamaan 18 oktober 2010 ni !...itulah die birthday Batrisya yang pertama !..hehehe....nantikan ye entry khas ibu untuk anak kesayangan ni...
apepun layan dulu gambar masa tgh berjuang nak melahirkan anak sulung terchenta ni...dah nak setahun rupanya....
.siap senyum2 lg...nak tau pengalaman ibu lahirkan Batrisya??? boleh klik entry bawah ni...pengalaman yg sgt indah dan xdapat dilupakan....sampai bila-bila..hmmm






Batrisya cari susu ibu....

4 comments:

Myra Jay said...

Lps bertarung dapat tgk muka baby hilang semua sakit kan?
Syoknyeee dah ada bb..

Ummi Eisya said...

hepi besday in advance ye batrisya..

Mrs.Imran said...

masa sakit mmg sakit sgt tp bila dah nampak baby...senyum2...sakit tak rasa dah...alhamdulillah...

Cute MuM said...

me tak sempat amik gambar kat labour room.. g hospital kol 5pm, bersalin kol 7.16pm...
sakit, tapi dah nmpak baby, terus hilang sakit...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts