My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, October 23, 2010

Yess! Yess! Dah Beli.....

muahhaahhahaa.....ape yang ibu dah beli?? cuba teka???

^


^

^

^

^

ye tu die....salah satu wishlist ibu dah tercapai !
Nokia N8 sudah menjadi milikku...yahhhuuuu...!!!





sebelah tu adalah tepon lama ibu..dah nak masuk 3 tahun pakai...
akan kuhadiahkan kpd seseorang tp xtau sape lg..uhuhuh

14 comments:

UMMI AMNA&AMZAR said...

Amboi syoknya ibu batrisya..incik hubby belikan ek? Citer la ckit keistimewaannya

imanmom said...

tahniah,dapat juga apa yang dihajatkan tu,hpn lama tu bagi je kat akak...hehehe

Rashita said...

heh aku dah tgk live dalam bilik meeting semalam...nak tegur takut....he he he he tahniah.....tapi aku tunggu keta....he he he

SYaMiLa said...

tahniah..dpt jugaj yea..

New Entry "Manusia Zaman Batu Muncul Depan Rumah…"

mama tisya said...

wah dpt hp br..adiah kt batrisya la hp lama..hehehe

mummy_ayu said...

wah..cun tu..best!!!

Lidia said...

waaahhh k.wardah...syoknyee..jeles2...

TUKANG KATA said...

wah..fon baru..

meletop gituu..


:D

ibu_BatRiSya @wardah said...

hehhe...henpon ni memang hubby yg g beli..tp....pakai duit ibu ler...huhuh

keistimewaannya....camera 12 megapixel...gambar video pon cantik...ade HDMI...

UMMI AMNA&AMZAR said...

Ibu batrisya...ummi dah tgk semlm kt mines shoping fair...my hubby pun berkira2 nk beli utk dia gak but blum confirm nk ambik yg mn...bestkn camera dia 12 mp...xyah nk angkut digicam lg...

ibu_BatRiSya @wardah said...

aah...mmg best amik gamba..ni pon tgh godek lg..xabih lg..hihih

Maslina Rosdiana said...

Salam Wardah,


Waaaa....nak gak sebiji,tapi baru je pakai N97...huhuhu...sayang plak nak tukar ke N8...tapi smart sangat that phone..i lioke..

Fara said...

wah..melaram hp baru ler ekk..apa kata tepon lama tu wat hadiah utk contest..hiiii

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

alah nape amik nokia.. alang2 baik amik iphone ke Android phone ke blackberry ke.. lagi best pki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts