My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, November 12, 2010

Cara manual ajar anak berjalan !


Nahhh....ini dia ye puan-puan...cara-cara untuk membantu anak kecil belajar berjalan..
tiru la macam Batrisya ni..rajin tul dia tolak bakul kain baju ni..

kantoi lak banyak baju xlipat...bukan ape, kat Kuantan skang ni musim ujan doh...susah nak kering baju...pastu yg kite ni lak asyik le duk basuh baju, lipatnye tidak..uhuhu...

ibu xsempat lg nak lipat baju nih, ayah lak g team building 2-3 ari ni...hari ni baru nak balik.
kalu ibu lipat time berdue ngan dak kecik ni, mmg die la tolong 'lipat' balik kain baju yg ibu dah lipat..uhuhu..susah, xde org nak main ngan die...so asyik kaco ibu je..ermm..

p/s: semoga dgn training tolak bakul seperti gambar di atas, anakku akan cepat dpt jalan..hehehhe

5 comments:

Masrina binti Alim said...

hahahahaa..terapi yg terbaek lah!!!
comel jer ikat tocang tuh..
Insyallah,tka lama lagi dapatlah batrisya jalan,dah setahun kan.sabar yer ibu..nimatilah saat2 dia x leh berjalan lagik nih,esok2 dah pat kaki,tgklah mcm mane..akak masuk bilik air pon dia nak ikut tawww!hahahah

sarah-najwan said...

satu lagi....bagi dia tolak walker dia...cepat gok tu jalannya...trylah...tapi bwh pengawasan yer...kang ade yg berdebubbb...

mama rifQy said...

hahhahahaha..bagus tuhh!

Hezesuze said...

wah bagusnye uols ajar cara jalan camgitu...jimat kos katenye huhu

eRiNsZ said...

ta..tehhh..ta.. tehh..
mulahai cumill nyer dak tecik ni mcam mau geget ajer heheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts