My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, November 11, 2010

ChurpChurp & Twitter


ibu baru nak try test churp2 ni....baru je daftar...

akaun twitter plak dah lama ade...tp xreti nak guna...

ibu baru nak berjinak-jinak ni...
so sesape kawan yang dah ade akaun TWITTER tu..
jomla kite follow memfollow
akaun twitter ibu cuma ade 3 follower je kalu xsilap..ahahha..

username ibu : wardazri


dan kemudian join plak churpchurp

bleh wat duit gak macam Nuffnang tuu...
xrugi gak kalu kite cuba kan...??!



8 comments:

Cute MuM said...

betul tue..
Alhamdulillah me dah dapat beberapa assigment..
add la nuruluyun kat Twitter..

FareedSairi said...

yang churp2 tu tak pandai guna sangat le....huhuhu

Cerita Kreatif
7 kemuliaan dalam 7 amalan
Jom Komen: keputusan survey Kitar Semula
Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Nescafe Chill Lah Gig Contest

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ibu batrisya, ummi alya pn baru join gak ni..
masih diawang-awangan lg neh..
cop, leh ajarin tak camno nk letak status twitter cam u wat tu kat blog, help mee... tak reti la..
oh lupe, feel free to add me ..
leilylilo

mama tisya said...

sama2 kita register..jgn lupa add @mamatisya kt twitter

Iman's Umi said...

dh follow pun ibu...

ibu_BatRiSya @wardah said...

to leily: cuba g kat setting yg kita add gambo tu, then kat bhgn letak website tu, klik bwh dia, ade link utk generate kod...hehheh

haszuraidah ishak said...

me dah polo.. ni id me.. http://twitter.com/has_ishak

Izan Ishak said...

izan pun baru je join churp2...
nnti follow twitter ye @izanishak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts