My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, November 30, 2010

Dapat dah 1st assignment dari ChurpChurp !!!

okay....sebelum ibu cite lebih2, ibu nak mintak mane2 follower atau pembaca setia (errkkk...ade kewrrr???) yang sudi terjah blog ibu ni untuk add ibu atau dengan kata lain follow me at TWITTER...hikhik..!
lepas tu jangan risau, ibu pun akan follow kawan2 jugak kat sana...
my username @ibu_batrisya tau bukan @wardazri lagi dah...baru je tukar sat tadi..cam x glemer lak nama tu..sbb kebanyakan orang dah kenal ngan identiti ibu_batrisya so better guna id yang tu lah untuk twitter !


Okay...ni dia rupa first assignment yang ibu dapat dari churp churp....mudah-mudahan adela 'punca pendapatan' baru untuk ibu selain dari Nuffnang...bukan tamak kay, tapi duit ni dapat hanya perlukan usaha yg sket je, so buat pe tolak rezeki kan? kan? kann??!

apepun meh..meh...follow me at twitter !

5 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah.. rajin eh join churp2..
aku tringin..
tp tkut pla terabai..

ken said...

cool keep it up :)

melmonica said...

Bestnye! Cheerios x)

honeyvsbee said...

ohh bee dapat gak ni..tp bee dapat rm0:00 hahaha

YUL said...

beshnye, yul pening sikit pasal churp2 nie, ibu bole tolong tak? hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts