My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, November 23, 2010

oh...buffered earning

sekarang ni hanya ade dua ketul ni je BE kat blog ibu....dahla tu lepas raya aji ari tu, unique visitor berkurangan dengan mendadak sekali....ibu plak sibuk...
hadiah contest ari tu pun lum pos lg...adehh..bnyk keje xsetel lg....harap bersabar ye pada pemenang contest ibu ari tu...dalam proses nak ngepos...

balik topik asal...ku pohon padamu Nuffnang agar dapat bagi ibu BE yang baru....tambah la 2 ke...3 ke lagi BE baru..hikhik.....nti ibu cuba upkan balik trafik blog ni...chaiyokkk!!!

9 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

takpe, nnti leh byk lg BE pasni..
jgn sedey² okeyy.. =)

kakchik@ella said...

InsyaAllah .. Esok2 ada la tu. Hehe ..

Dayu said...

kena maintain kan traficc kan
kalau tak susah nak dpt BE
tapi skit pun takpe asal hasil lumayan

ibu_BatRiSya @wardah said...

tu la...harap2 adela ....heee~~

hasrul hassan said...

Salam .. heh .. saya tak pernah dapat BE .. tapi saya tetap suka berblog. :)

ibu_BatRiSya @wardah said...

tul gak tu...tp seronok tgk duit bertmbh ari-ari...motivasi utk berblog gak tu...hihi

Hezesuze said...

ok latuh uols daripade xde langsung hehe

cha said...

kita punya pun major dah jadi metered, hahaha... makin lama orang makin lupa blog pinggir hutan tu :D biarlah...

Yan said...

yan ade dutch lady tu jek.. harap lamela kempen tu pasal yan mmg ade satu jek takat ni.. sgt sadis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts