My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, November 30, 2010

Yes! Yes! My 1st Cek dari Nuffnang is on the way !!!

berbunga-bunga hati ibu hari ni bila check email kat yahoo, tetiba ade kat inbox pasal 'payment advice'....memang dah terdetik, ni mesti untuk Nuffnang..heheh...tp ade gak rasa kut2 la itu email SPAM je, nasib baik btul...hik...hik...

harap2 cek tu sampai awal bln 12 nanti....leh ibu shopping barang-barang untuk si kecik Batrisya tu....ape la ibu ni...orang lain semua simpan dalam akaun anak...ibu pi belanja laks...hahah...
xpela kan masing-masing punya hak nak wat pe ngan duit tu nanti..lagipun bukan ibu xde spare duit tiap2 bulan untuk simpanan die...

so....duit yg dapat hasil blogging ni ibu xnak kedekut sgt, nak wat belanja gak...sbbnya...ibu mmg suka shopping barang2 baby ni..syokkk...! hik..hik...

12 comments:

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnye..tahniah..!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah wardah..
hahaha, pucuk dicita, cek mendatang la yep..
sedang² elok sapai.. YES dh start..
samat bersoping!!!

faiez said...

beshnyer...masyuk....

Lelord said...

wah bestnya...lela nak kumpul lagi biau smpai setarus ke atas baru cash out, ekekkee awal bulan 2 nak balik mesia leh supinggg

munna said...

tahniah... seronok lah gi shopping lepas ni

~ PIJA ~ said...

ibu batrisya...

beli barang2 anak pun ok dr beli benda2 tak elok...nak sikit bleh? hehee

Qaseh dalia adelia said...

wah congrats mama..beznye bile lah leh cashout ni hehek

ibu_BatRiSya @wardah said...

MEKASIH...MEKASIH SEMUA !
(sambil tunduk-tundukkan kepala)..
patutla semalam mata asyik bdenyut je sebelah..! ade duit nak masyuk...hikhik

Farra Dhelina said...

taniah..bestnyaaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jauh lagi dari ila punya nuff!! waaaaaaaaaaaa

tiefazatie said...

wah!lg 3 hari smp la!tahniah sis!

omurice said...

wow bestnyer...dah dapat duit...nak jugak...anyway tahniah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts