My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, December 31, 2010

Batrisya dah boleh jalan...perkembangan baru sebelum masuk tahun baru!

**ini bukan entry nak jual kasut yer..hehheh

ni dah lama beli la.....tp skang baru padan...lum rasmi lg..

kasut baru beli ari ni...nak suh Batrisya pakai kat nursery..
xleh la yg mahal2..takut ilang so rembat je dekat Bata ngan giant hikhik...
err...semua kaler pink ek.....

okay...entry terakhir untuk tahun 2010 ! sebelum masuk tahun baru...

Alhamdulillah...ni ibu amik kira perkembangan die kat nursery la...
so khamis, mase amik die kat taska, pengasuh @ teacher Batrisya cakap yg die boleh jalan dah !!!
hehehee....gembira ibu dgr...pastu nampakla masa amik tu die jalan sendiri dtg kat ibu...
cuma still xberapa stabil lg la pergerakan die tu..yelah baru lg kan...sket2 nak jatuh ke depan...

tp...lain lak cite kalu kat rumah...mesti die malas nak jalan...mmg nak dukung je...maybe die takut ibu die ni tinggal die kut...hmmm...ape-ape jelah Batrisya...janji gembira hehhe..!!!

oklah...nanti nak cite aktiviti cuti new year plak..insyaAllah kalu xde halangan..esok lusa ibu stori mori..heheh..macamla i ni blogger glemer, ade ramai nak tau cite..uhukkk...!

2 comments:

puan nina said...

bestnye anak da pandai jalan =)

selamat tahun baru

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahnaih k, kalo dah dapat kaki ni letih la nak kejo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts