My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 22, 2010

Batrisya sebelum ini..dan...sekarang..selalu muntah malam2..

Batrisya skang selalu sangat muntahkan balik yg die makan bila sebelum waktu tido malam...nape pon xtau...kembung ke? doktor xde plak cakap camtu...apepun ibu ikhtiar gak sapu ubat kat perut...takut kembung je...normally lepas die dah muntah, mesti tido lena yg amat..something wrong la....xtau ape..?

yang ibu risau fizikal die yg dah bertambah kurus dan kecik berbanding dulu2...hmmm..biarla ibu je kurus, jgn batrisya pon kurus gak...!sian anak ibu...

gambar masa umur 3-4 bulan kalu xsilap...
tembam giler..


bawah ni plak gambar terbaru...
kurus dah....
=((

(uikk...nampak ketiak)

p/s: tapi rambut maintain 'ikal mayang' ok !

9 comments:

Aku Ibu Muda said...

Kalau dulu tembam, sekarang badannya susut.mungkin perkara biasa. Tapi kalau selalu muntah tu, kena berhati2 jugak la kan. takut ada apa2 mslh dalaman yg kita tak tahu :(

Entry terkini:
Kemalangan? Apa nak buat ni???
Kehidupan seorang callman siri I

Sidratul Muntaha said...

xder ape
jgn risau
dia dah tasrt tumbuh gigi belum?
dah start berjalna ker or berlari?
tu mgm time2 dia kurus
muntah tu bese
kena rajin bg air masak balik.
apepun kalau risau sgt,rujuk pada org tua jer.

Fieza said...

Berat Batrisya baper yer..Kalau tak demam muntah risau gak kan. Tapi nak share pengalaman la Syakil sampai hari hanya minum susu 4 oz jer sekali minum. Kalau lebih msti dia muntah..so kalau risau bawak la dia jumpa pakar k

azreen's said...

same goes to Iman lah wardah, kurus dah skrg xnak naik dah,gi paed dia suruh bg makan telur sebijik sehari tp manelah budak larat nak mkn telur hr2 kan. Skrg reen bg mkn appeton, Ok lah asik makan tp more to roti biscuit. nasik xmau sgt...tension kan

Ummi AmnaAmzar said...

biase la tu ibu..budak2 nk membesar mmg camtu..anak2 ummi pun mcm tu jdnye..yg sulung tu dulu sgt tembam..tp skrg cekeding jer..yg penting aktif

Hezesuze said...

aduaii pegi bawak ke klinik ler uols...nampak sgt lyna dah kurus tu

ibu_BatRiSya @wardah said...

terima kasih semua...nanti nak bawak jugak Batrisya check doktor..

Zur@ZaRi said...

adam sekarang mmg tgh muntah2 n tak tau aper sebab nyer... batrisyah kuyus?? jgn2.... nnt tak chomel!!!
nnt jd macam adam. kuyus jer=((

Aizuddin Hanis said...

comelnye...batrisya... : )

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts