My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, December 27, 2010

Berjaya kumpul & redeem points Huggies !

beberapa ari lepas cite pasal kumpul point untuk susu Wyeth...
ni pasal point untuk HUGGIES plak..hehhe

ok...ni la dia point2 yang dah berjaya ibu kumpul...
kebanyakan dari Huggies dry...diapers yg Batrisya pakai untuk kegunaan harian!
malam lak Batrisya pakai MamyPoko...sebab pada ibu lebih lembut dan tahan lama..!

ni plak contoh borang..
untuk skang ni bleh redeem play tent..
so...ibu amik yang macam gajah tu...
harap2 masih ade stok ler..


4 comments:

*azni* said...

laa,boleh redeem ke..kite tak tau pun..pdhal anak mmg pakai huggies..nak kena kumpul gak la..

mummy_ayu said...

selalu tgk yg point2 tu..tak tau untuk apa so tak collect pun..now baru tau so..kena la collet..nak ga playtent elephant tu..comels..

ch@ said...

saaangat comel. kita pun sedang gigih mengumpul mata barang2 yg sentiasa beli.
lepas ni boleh la menumpang Batrisya punya playtent =)

Mawar Merah said...

Wa ibu... sonok la nnt Batrisya tu dpt main dlm tent gajah tu..Cute.. T aik gmbr Batrisya main dlm tent tu ye.. (^.^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts