My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 1, 2010

ChurpChurp ku dah ade earning dah.....

x abih-abih lagi cite pasal churp churp....hehehhe
ini lanjutan dari kisah semalam.....hari ni check, dah ade RM0.11.....iaitu bersamaan dengan 11 sen...yahhuuuu...!
boleh la... heheh gaya macam dapat rm110 jek...keh keh...
tengah buat eksperimen n kajian lg terhadap churp churp ni..masih musykil....hmmm

8 comments:

eiela said...

baguslah tuh, ade peningkatan. saya nih telur ayam je lagi. tak reti lagi ha.

Latest Entri :
Beautiful Heart Award
Bahagia Bapa Dipenjarakan

YUL said...

fuh,, ad la juga kan earn, yul punya tak masuk2 lagi, haha, dpt kempen celcombiz tu

munna said...

dah register lama dah.. tapi smpai skrg tak pernah dapat earning lg

Izan Ishak said...

yayyy...churp2 dah mula beranak dah tu...seronok kan...

izan pun baru je dpt 2 assignment baru...teruja sgt wpun earningnya ciput lagi~

tahniah!!!

Hanis Azla said...

wah.. semoga dpt byk dan byk lg nnt..

honeyvsbee said...

seronok nyerr..

Sitisifir10 said...

11 sen tu kalau takde tak cukup sejuta tu...hehehe...apa2 pun tahniah ye

Dayu said...

boleh dpt hasil gak eh
tak daftar pun
ok..nanti akan di explore
kalau boleh dimanfaatkan..marilah kita guna bersama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts