My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 15, 2010

Dapat buffered earning ke-21...& Metered earning ke-17 & 18 !

nah....ni dia trafik seminggu lepas...
hamik ko..ade berapa unique visitor je..pasal weekend lps sibuk kenduri..dlm 3 gak xbukak blog langsung...semalam (14 Dec) barula up sket trafik pasal dah start blogwalking balik...cari kengkawan baru !
mekasih pada yg sudi singgah balik yer...datang la selalu !


ni plak...BE terbaru blog ibu ni....Colgate ! BE ke -21 dah ni...
Alhamdulillah mekasih Nuffnang dan advertiser...!

ME ke 17 sebenarnya Alliance Bank kalu xsilap...
yang baru jadi meter ialah Nokia C3 ni, meter ke-18...
sket je dapat yg ni pasal xsempat sgt bukak blog, update blog..hmmm

xper...yg penting kite HAPPY berblogging kan !

5 comments:

Dayu said...

ada gak dr langsung tak de kan
mesti banyak ahsil pendapatan ni

Izan Ishak said...

tahniah ibu, banyak BE tu...rezki berblogging makin murah~

Hidayah said...

Itu Nokia C3 kami pun da jadik ME..hmmm

ken said...

cool! :D

kayyana said...

salam... yana nak tnye skit.. nape kt yana punye nuffnang ada campaign je.. takde pun BE ke ME ker?? knape yer?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts