My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 29, 2010

Hampehhh !!!

:banghead:

Hampeh! hampeh ! dahler internet kat opis ni pon cam hampeh...eeeii lembap !

adehhh.....macam yg selalu blogger lain cakap....mood nak berblogging ke laut !
inilah yg ku rasa skang....nak update blog malas....pastu nak wat keje pun malas...ape nak jadi nih!?? dah la nak masuk tahun baru ni...nak blogwalking pon malas...tp bezanya skang ibu rajin sket komen kat entry org...hikhik..:P

hmmm...kene pegi jalan2 lagi ni...amik udara segar, release tension...
saat-saat mcm ni rase nak cepat balik umah..nak main2 ngan anak..hanya die je pengubat hati ibu yg lara ni....

penah x korang rasa lost ke...bosan dgn ape yg korang buat???ermmmphh....cite lebih kang org cakap aku ni xbetul lak..ahahah...tp tensen! tensen!
nak balik! nak balik! xnak buat keje! :argh: :argh: :argh:
nak tunggu tahun baru, azam baru....baru nak wat keje..errrkkkk boleh gitu??? /:) :)">

5 comments:

wmaziati said...

bukan takat ko jer bosan..aku pun bosan tahap gaban nie....semua rasa malas...buat kerja pun malas!!!tgk tenet pun bosan gak!!!arrrrrrrrr....tension!!!tension!!!...rasanya nak kena tgu tahun baru baru gamaknya..baru ada feel nak buat kerja...mood 2011

sarah-najwan said...

sobarlah deh...
tapi keje kene buat jugak..hehehe..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

uish...semua bosan nihhh..xper2 esok sudah tahun yang baru!!! besh2...2011 menanti...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tol tu kalo tenet slow memang mood ke laut...tup2 kalo idea mencurah2 tapi tenet hampeh

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts