My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, December 18, 2010

Happy 14 months Young to Batrisya !

**sempena umur Batrisya ke 14 bulan (18 Disember 2010)...terpublish plak...xpolah..awal sket..ahahhaaa



cepatnye masa berlalu...dah bertambah sebulan lg usia anak ibu sorang ni....
Batrisya skang dah makin pandai tiru ape yg ibu buat dan sebut bbrp perkataan simple...hahha...antara perkara yg Batrisya selalu wat skang, termasuklah;

- flying kiss
-peekabooo....
-boleh salam (kene sebut 'amin...amin' baru die buat)
- boleh sayang/kiss ibu n ayah...(kene sebut dulu 'sayang ibu')
- suka cubit
- pandai marah/protes dgn tampar muka ibu atau ayah..ahahahh..ganas
- boleh sebut : 'cat', 'bird', (dan die tau maksudnya)
- suka muncung mulut bila bercakap bersungguh sgt...
- boleh dah jalan 3-4 tapak tp....bila kat umah, mmg malas nak jln, asyik nak dukung je, bila nak leh jln camtu???
- sblm ni sebut "mama...mama....mamek" bila panggil ibu, skang kalu xsilap dah ade bunyi "abuuuu......booo...." erkkk..sket lg leh la kut sebut 'ibu' tuh...hehehehehee
- pastu bila amik dari taska, bila duk dlm kete, suka sgt nangis melalak sorg2...sampai kekadang ibu ilang concentrate bawak kete,....ntah ape masalah xtaula...ahhahahaa

cuma...slps dia masuk 13 bulan ari tu, kesihatan Batrisya merudum....2-3 minggu batuk + selsema + demam....sian sgt...dah kurus balik anak ibu ni....uuhuhuu....

6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sedar2 anak dah besar kan?? dah tunnag..dah kawin.. alamk jauhnye berangan.......

Cik Jue said...

dah besar ye..dan yang paling penting dah makin besar makin banyak ragamnye...

Mama Zara said...

Happy Beday Batrisya :)

Entri terkini: Perginya Seorang Jiran dan Bilo Papa Bongih

mamalieyna said...

happy 13th month batrisyia..tak sihat nak dpt akal lg tu..hope kesihatan makin baik ye batrisyia! muaaah!

tomei said...

hepi besday batrisya.. salam perkenalan..

ch@ said...

huhuhu panjang akal. makin besar-makin extrem. rasanya Batrisya ni lembut sikit berbanding Oni yg lasak kemain tu. sekarang Oni dah pandai main terjun-terjun. ngeri.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts