My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, December 3, 2010

Hari Jumaat yang best...*wink*


firstly, ibu nak ucapkan terima kasih pada mama-mama yg sudi singgah and bagi petua2 yg sememangnya TERBAEK...ini berkenaan kegusaran ibu tentang anak demam...TERIMA KASIH ye kawan2 semua !! i love u all...hehhe
nila salah satu sebab nape ibu suka berblogging...sebab bila kita tgh confuse atau ade masalah, ramai yg baik hati sudi membantu berikan penyelesaian selain dari tambah kenalan...hehhe

erkk....nape 'hari Jumaat yg best' ek?

satu: my family akan dtg umah petang ni...kebetulan balik dari konvo adik kat shah alam so kiranya singgah la umah sampai isnin ni.... sebelum balik ke kelantan.....

dua: my hubby baru je sampai kat KL tadi (sorang-sorang)...sebelum pegi jumpa seseorang malam ni..so ibu dah 'paksa' ayah pi IKEA dulu beli barang sket...hehheh mentang-mentangla ibu dapat BE dari IKEA ek...heheh ..nti ade masa ibu tunjuk ape yg dah diborong (mcm la byk sgt gi beli)...

tiga: Alhamdulillah....pagi tadi Batrisya dah turun sket suhunya....dah mula lasak...
ape yg ibu buat semalam....lap die dgn towel basah...pastu pakai baju ngan pampers je...nmpk mcm tido lena sket...
pagi td batuk pastu muntah..lepas tu baru ok sket...ni gara-gara kahak jugak...

oklah..tu je celoteh kosong dari ibu ...heheh ...selamat bekerja semua!

5 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

al-hamdulillah anak dara awk dah sehat. mmg kan, kalau anak demam kita sebagai mak mesti risau.

ch@ said...

dah kebah pun, get well soon Batrisya. rajin akak pergi iKEA eh, ada share ke? jeles sungguh kita.

Ummi AmnaAmzar said...

Alhamdulillah..semoga hepi selalu ye!

Cik Jue said...

alhamdulilah si kecik dah ok ye..cik jue suka sangat kalau family datang..

ummioked said...

Al-Hamdulillah..setiap musibah tu pasti disusuli dgn kegembiraan....bolehlah pg Ikea..he he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts