My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, December 23, 2010

Keputusan PMR 2010 ~ Ibu gembira dengan kejayaan adik..Alhamdulillah

dup...dap...dup...dap...!
akhirnye terlerai sudah...keputusan PMR dah pun keluar ! my sis baru je call bg tau result PMR die...

Alhamdulillah dan tahniah buat adik ibu NORUL NADHIRAH yang berjaya dapat 8A 1B (sekolah agama) .... kira okla tu...
ape nak buat, xde rezeki nak dapat full straight A's macam kakaknye ni..kihkih...
skor B untuk bahasa Inggeris..

apepun TAHNIAH !!! Buktikan pulak masa SPM nanti...! INsya ALLAH...

p/s: hmmm..teringat lak zaman sekolah dulu...time nak tau result PMR...call je dr umah kat kelantan pasal sekolah jauh kat KL...

7 comments:

sarah-najwan said...

tahniah utk adik awk..

Mya Syazmaya said...

tahniah. tumpang gembira dengar student PMR dapat result cemerlang. sama la td kat opis ni, bila ada anak²/adik² opismate amik result masing². semua tumpang seronok. Insyaallah, panjang umur, giliran anak² kita pulak ye.

mummy_ayu said...

tahniah!! terror tu..

Zur@ZaRi said...

waaa.... pandai nyer...
tahniah to ur sis..
tak per jer...
tak dapat full A's pun tak per...
hope dapat g asrama penuh nnt eh=))

Afiq Din said...

congrat...
mesti dpt hadiah ni

Ummi AmnaAmzar said...

tahniah untuk adik ibu ye..!

Cik Jue said...

tahniah...cik jue tumpang gumbira

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts