My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 1, 2010

Nak tau nape kite x diberi assignment oleh Churp2 ?!!

wahhh...sejak dua menjak ni asyik duk cite pasal churp2 je...mentang2la dah masuk 11 sen ..ahahhah....
oklah kali ni just nak share ngan kengkawan yg dah daftar churp2 tp lum dapat assignment lg...nak tau nape? sbb ibu gelojoh nak tau ari tu, ibu send email kat churp2 , then diorng reply macam kat atas tu haa... bacala...kihkih..

ok ibu cuba translate sket...mula-mula sekali kat twitter ngan facebook perlu ade 25 follower at least la....(dan aktif)..

pastu bergantung gak pada kuota kempen tu sendiri...so depend pada diorng (advertiser) la nak pilih sape2 kan, tengok pada jumlah follower kite kan...kalu die rase follower kite masih ciput lg, n x layak, so xdapatla assignment ! ho ho ho....!

harap churp2 x marah yer ibu translate surat tu...harap2 btulla tu..
ke ade sesape ade komen BERNAS pasal churp2 nya assignment nih ???

p/s : ok, setakat ni dah dapat 2 assingments ! Alhamdulillah !

8 comments:

Mohammednajib said...

thank,patutlah xdapat lagi assigment

YUL said...

ala, beshnye. follower yul xramai lagi la, cmne nk crik follower nie? ibu batrisya ad tips sikit tak? hehe

ibu_BatRiSya @wardah said...

erkkk to YUL, bukan xnak share tips, tapi follower sdiri pon baru 40++ je..kihkih..malu la kalu wat tips..
tp...selalu ibu follow je mane2 follower kpd rakan kite yg lain, dan berharap agar mereka pon akan follow kita jugak! hihiihiii

mama tisya said...

tu la ada gk memeber ckp kena ada atleast 25 follower br die bg assignment

BeaN MorENo said...

sayapun dah lama xdapat asaimen...haha

eRiNsZ said...

hye dear jom join SUKA-SUKA
MAIN AIR giveaway kat rumah
pink ku... 10 hari sajer..

phreak-id said...

baru tau.. baiklah, u follow i follow.. hehehe

Terbaru >> 1) Che Arm Jejaka Pujaan Malaya? 2) Mertuaku 3) Pesan Untuk Adik

Yati Ali said...

terima kasih berkongsi info ttg churp2, sy masih kosong lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts