My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 8, 2010

PoN! Pon!!...posto...posto...hadiah! hadiah!

ok khas untuk pemenang2 " Baby Raya Baby Bergaya Contest"

hadiah telah pon di POS !!!
kecuali pemenang tempat ke-3 kategori BoboY, belum bagi address...harap dapat bagi alamat anda ye nanti!...

dan......buat pengetahuan, penaja kita "maisyz collection" akan mengepos hadiah kepada pemenang berkenaan secara berasingan dari ibu...maksudnye, yg ibu anta cuma stationaries xtermasuk baju/legging yang anda menang...nanti karang pelik lak nape xde yg tu, takut kengkawan ingat ibu tipu lak..hehhehe

so rasenye maisyz collection ade email pemenang semua tanya pasal size baju anak, harap anda dapat respon secepat mungkin yer !


tu dia hadiah....hmmmm baru ku tau susah senang menganjurkan contest..nak handle 10 winners lak tu..hihihi...tu makan masa nak anta...sori yer semua!

dan....

ade sikit perubahan...

pemenang kedua akan dapat keychain seperti di bawah:
^

^

^
manakala pemenang ke-4 akan ade tambahan hadiah iaitu notepad yang comel !

untuk senarai terkini hadiah boleh tengok SINI !

p/s: nampaknye tiba masa untuk wat contest yg lain lak nih !

4 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

Alhamdulillah...bestnyer hadiah2 tu..mesti amna suke..tqsm ibu batrisya

mamalieyna said...

oooh tak sabarnya nak terima hadiah2 comel itu! ^_^ yeaa...!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya dapat hadiah nak gak leh tak

Mar said...

aik x dptke address saya lagi.
rasanya ari tu dah bagi

takpelah nanti check email yer
saya send kat email address tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts