My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, December 16, 2010

Teringin nak beli set ni kat Batrisya..Cute...!


warna-warni..... macam2 bentuk...boleh tolak2...boleh wat main masak2....boleh wat main pondok2...hihi...tu la die set mainan gerai dari UK..comel tak...?
ibu gerrraaamm sgt tgk mainan baby yg banyak2 mcm ni..hmmm....rase nak main jugak..kihkih...
ade macam gerai/dapur....datang sekali dgn troli...hehhe...mane tau nti leh didik Batrisya tolong2 ibu kat dapor...membentuk minat memasak...! hikhik...

Ecoiffier Kitchen and Shop with Trolley

actually, nak mintak my sis yg kat UK beli...setakat ni, mainan ni yg ibu berkenan...x tau la die sanggup tak nak beli...nak tgk gak dulu harga kat Malaysia macam mana..kut2 murah je, atau lebih kurang je harganya, maybe xbeli kat sana la...
adik ibu akan balik Malaysia bulan 7 thn depan...lama lg tu...Batrisya pon dah nak masuk 2 tahun ! dah sesuai la main bende alah ni bila makcik die tu balik...

hmmm...ke ade sape2 ade cadangan, bende ape nak beli untuk ibu sekeluarga, barang2 brand dari UK?

sumber:

8 comments:

AMMAR YASIR said...

Cantiknya set ni.BELI JANGAN TAK BELI

mamalieyna said...

mmg menarik menan utk gegirl ni..rasa si ibu pun nak main sama kan..ekeke..

Sitisifir10 said...

alalalala...comelnya mainan tu...tgh ada batrisya sorang boleh la beli...mcm kami dah tak sesuai nk beli yg mcm tu..berebut kang umi dgn abah dia yang penin :D

*ada entry dlm blog ni saya letak di http://www.facebook.com/pages/Malaysian-Mom-Bloggers/113479622052402

mummy_ayu said...

cantik la..mesti batrisya suka..

ch@ said...

serius mmg comel, sesuai dgn Batrisya yg pemurah dgn senyuman menawan tu. tggu dia bsr sikit la kak, bagi dia pandai menghargai dulu.

Cik Jue said...

cantik sesuai untuk batrisya....kadang2 ibu yang suka macam cik jue jugak..

Hezesuze said...

memang cantik uols...dimana ada kemahuan disitu ada jalan hehe

haZz WaNee RahMan said...

insyaALLAH boleh je beli..
^__^ comella mainan nih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts