My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, January 18, 2010

Batrisya pipi tembam !

Batrisya dah 3 bulan !!
skang dah tembam...suka bcakap n sembang ngan mak ayah die especially bile time amik die lps keje....seolah-olah die nak cite mcm2 kat kitorg..uhuhuh..so sweeeeettt............!!
ni yg buat ibu rindu kat anak ibu yg sorg ni...hmmmm...

anak sape la ni.....hihihiii....pipi dah nak jatuh ke tepi....

latihan meniarap....


agaknye kat ne yg sama muka aku ni yer...stakat ni dah lebih 40 org kut ckp muka anak ibu ni fotostat muka ayah die..uhuhuhuuuu...xper, yg penting aku lah yg melahirkannye ke dunia ini...!

Thursday, January 14, 2010

RUMAH KAMI -(before make over)

Inilah die gambo umah baru kami.....sblm make over yer...tgk lak 'slps' nti jd camner laks....heheheeee.....





tempat nak bercucuk tanam...muahahaaa...


UPDATE ! UPDATE !

Waarrrghh..lamenye xupdate blog...camne nak update ni, byk sgt nak cite...
sesungguhnya penutup tahun 2009 mmg still colorful...ade suka , ade sedih...
dgn eksiden sblm krismas...wat majlis berendoi utk Batrisya , pastu tetiba sblm thn baru dpt lak kunci umah...wow bestnye nak masuk umah...tp satu ape pon lum start beli lg....xpe slow2..
nti aku upload kn gambo umah sblm di'interior design' kan...ahahahhahaa....
makan masa gak nak piki konsep warna dan sebagainye...

hmmm..xpela nti aku citela slow2, satu2...just update utk bg tau semua org yg blog ni still aktif lg yer n Batrisya pon dah besa...besa kat pipi, uhuhuhuuu...oklah babai........!!tunggu tau!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts