My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, March 23, 2010

NURELL'S CRAFT FIRST GIVEAWAY!

Hmm...macam menarik je...just suka2 join....hadiah menarik dan comel2 bakal dimenangi kalu bertuah...=P...macam picture kat bwh ni...

Nak join gak???! so please click HERE

Friday, March 19, 2010

Sleeping Cutie Contest

hurmm...bedal ajela semua contest yang ada....manala tau kan ade rezeki untuk Batrisya...harap2 entry ni dpt menarik hati juri....=P...sape2 yg nak join boleh klik kat banner tepi ni...

untuk kategori baby girl...gambar anak yg dipertaruhkan;



anak ibu ni namanye NUR BATRISYA HUSNA...
lahir pada 18 oktober 2009...baru saja berusia 5 bulan....
to mamazakwan...ape2 update boleh email saya di wardah_rosa@yahoo.com


lagu dodoian untuk anak:


laailaahaillallah...muhammadu rasulallah,
tidurlah sayang, sayang ibu,
anak ibu yang seorang,
tidurlah wahai sayang ibu,
sayang ibu, sayang ayah.....

Thursday, March 18, 2010

Contest Seiras Wajah Musim Kedua

dah lama nak masuk contest ni....tp bukan ibu yg nak masuk, tp ayah ngan Batrisya..
hmmm... pasal ape?? sbbnya setakat ni dah lebih 40 org ckp muka anak ibu ni sama, sebijik, copy paste, fotostat muka ayah die...memang xdpt disangkal lg...hehheh...so sy mengambil kesempatan ini untuk join contest ni bg pihak ayah...ahahha..
~
~
~
~
~
~



Nama & Panggilan untuk bapa : Mohd Fairuz Azri (AYAH)
Nama anak : Nur Batrisya Husna bt Mohd Fairuz Azri
Nama panggilan : Batrisya
DOB : 18 Oktober 2009 (5 bulan)

ape yang sama ??? rambut sama ikal, hidung serupa, mata dan mulut pun sama, lps tu bentuk muka dan bentuk badan Batrisya pun sama dengan ayah...memang ibu sendiri sukar nak menafikannye...hehhehe


Satu lagi contest anjuran ummiabbiqis...sesiapa nak join, bolehla cepat hantarkn penyertaan anda ke SINI...!

Bonding Moment With Opah Contest

first time Batrisya nak masuk contest ni...hrp2 adela yang boleh menang...to Pn.Apash, hrp berkenan dgn gambar anak sy ni..hehhe...abis cute mute dah gamba ni...
sape2 lg kawan nak masuk, leh join cepat2...sblm 28 Mac 2010 !!!

penaja hadiah lak~http://syasyacreative.blogspot.com/


Nur Batrisya Husna bt Mohd Fairuz Azri
18 Oktober 2009
4 bulan
Nor Mawardah bt Ab Rahman
Hjh. Rohana bt Abdullah

Sayang Ibu dah 5 bulan!!!



lame dah x update blog...sedar2 anak dah pun masuk 5 bulan...hmmm besar dah anak dara ibu sorang ni.....mudah-mudahan sentiasa jadi budak yg baik mcm selalu....xmeragam n sihat tubuh badan...ibu doakan anak ibu ni jd seorg yg berjaya bila besar nanti...
hahaha ucapan mcm umur die dah setahun jerr....
ape pun ibu saaaaaaaaaaayaaaanggg Batrisya Husna !!!!

so far anak ibu ni dah byk ckp..suka tegur org...org xtgk kat die, xsembang ngan die pun die nak seyum sorg2 gak...alahai..anakku sorng ni.....tp Batrisya still xleh meniarap lg...cuma mengiring je...mengiring tu dr masa pantang lg dpt buat...meniarap je malas....mungkin nak terus merangkak kut..errrr.....

untuk anak ibu tersayang ni, ibu xpasal2 ade hobi baru..iaitu kumpul dress yg cute2...hehehe suka tgk die pakai.......xpela berabis sket, bkn utk sape, utk anak ibu gaks....hihihihi......









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts