My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, April 18, 2010

Rumahku syurgaku - Part 2

Alhamdulillah...dapat gak dapur yg aku nak...ni dia gambo my dream kitchen...abaikanla imej pantulan yg menampakkan betapa seleraknye rumahku...lum abis kemas lg..kalu kemas sangat kang cam hipokrit lak..hihihihiiii....................



ni kaunter bar la konon2nye........





peti ais hadiah masa kawin dari kwn2 mase keje kat JGC dulu... tenkiu !!!

Friday, April 16, 2010

Rumahku syurgaku - Part 1

salam kengkawan...aku xnak cite bykla...lets the picture tell you everything...n u can guess how i feel rite now.....hepiiiiiiiiii........aku dah tido umah baru ari ni , bersamaan 16 april 2010...dgn gigihnye pas keje td angkut sket brg n amik anak kat nurseri terus dtg sini....

Rumah ni, hiasan dalamannye mmg diinspirasikan oleh kami berdua, aku dan en.hubby laaa...aku design sdiri pakai autocad sejak kat jb lg...pastu dah pegnen lupa psl umah baru..dah beranak kene refresh balik semua idea n konsep...

huhh..aku pun xtau nak wat tajuk per lah...buat je part 1..2...n bla..bla.. pasal xdpt lg nak amik gamba keseluruhan...ms amik gamba ni umah tgh sepah lg, sbb tu amik bhgn atas jer...muahahahhaaa...byk cite lak...hmmm k lah..just want to share with u all...idea interior design umah kami...;D

living room and dining hall









Batrisya tgh tidoo...







nti ku tunjuk lak dapur ngan lain2...ntah biler plak nak update blog nih..huhh

Friday, April 2, 2010

Rumah Kami dah siap !

Salam semua....just nak update pasal umah baru kami....hmmm..alhamdulillah skang sudah 99% siap !!! xsabar nak pindah..nape lambat pindah?? Adela macam2 sbb yg xdpt nak dielakkan...antaranya....certain installation tu ade upah melayu punya contractor...ade sikit kelewatan dr pihak diorng dan banyak gak yg kami xpuas hati...hmmm aku bukan nak kutuk orang melayu, tp mcm ni lah jadinye (mesti korang terbyg-byg umah aku ntah ape2 jd nye kan)...macam mane melayu nak maju, kualiti kerje pun xnak jaga kan... kalu chinese, btul2 jaga hati client, kualiti pun dijaga, penerangan pun detail...tp salah kitorg juga, konon dpt murah tp at the end, bila total up sama je bila buat dgn chinese...baik wat kat diorg je...puas ati.huh nyesal aku.....! nti aku update lg umah baru kami sekali ngan gamba...skang xleh lg, kene surprise...uhuhuhuu...nti nak komen pon i xkesah.....

Skang dlm proses ngemas brg, tp xjalan sgt pon, psl jadual kami sntiasa penuh, jap kene balik kg la...g sana, g sini...nak setel itu ini...apepon bln 4 ni kene kemas2 tul2 pasal cadang bln 5 mmg nak masuk dah..........

lg satu semenjak ade anak, susahnye nak bangun wat keje, Batrisya asyik nak suh aku dukung/riba die je....mungkin die saje nak manja2 ngan ibu die ni, yela selalu duk ngan pengasuh kat nurseri, time amik bukan main hepi lg die skang, gelupur suh aku angkat die sambil sengih2....ni yg buat ibu rindu kat die ni....!!


teringat lg saat2 indah ni....slps bbrp jam lahirkan Batrisya...rasa cam nak ulang je....rasa mcm nak riba je die 24 jam n tgk muka die lame2...huhuh..bile nak dpt anak kedua ni?? errkk...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts