My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, May 31, 2010

Batrisya masuk TOP 5 !! Yes! Yes!


hahaaa...ibu dah ckp dah mesti dpt punya....err dpt ape?? hmm ni saje nak kongsi rasa gembira bg pihak ayah n Batrisya kerana terpilih sbg antara Top 5 wajah seiras...hehehe....aku masukkan diorg dlm contest ni hanya utk suka2 je...dpt top 5 dah kira okla...no 5 pun dpt gak hadiah...yg pntg terbuktila ape org ckp..muka sejibik ngan ayah...ahahaaa...

terima kasih kpd juri kerana memilih...kedudukn sbenar no.1 ke 5 akn diumumkn besok...yeh..xsabar nih...terima kasih juga kpd mereka2 yg memberi dorongan kpd saya spy masuk pertandingan nih..eheheh..eh silap..bukan saya, tp BATRISYA & AYAHnye....

oklah..bwh ni ialah gambo pemenang2 kategori bapa dan anak.....

*
*
*
*
*
*






amacam??! ada harapan utk menang tak???
(errr..Batrisya kat bawah, 1st gambo dari kanan)

Friday, May 28, 2010

congratttsss............!!!


saje aku nak wat spesel entry for my bestfriend ~ k.jusmaliza yg dah pon selamat lahirkan baby gegel bernama "Ariessa Sufeeya"....mmg cantik nama tu..hihiii..congrats my dear fren !

suka tgk ramai kengkawan yg dah selamat lahirkan anak, especially anak sulung nih...no word can describe the feeling of becoming a mother for the first time !!!

huh, sape yg still menunggu kelahiran anak first tu mesti xsabar2 kn..hmm mcm tu gak aku rase dulu...masa tu xtau sakit camner...mmg pasrah dan redha je atas ape yg bakal berlaku demi utk lahirkn seorg lg khalifah ALLAH ke muka bumi ni...n plus ~ my own daughter ! sape yg planning utk anak sulung, fikir-fikirkanlah semula...sy jamin mmg tersgt seronok ade darah daging sendiri membesar dpn kite..hmmm...pjg lebar lakss....ahakss! oklah layan gambo Batrisya ngan mainan die lak...jom!














Tuesday, May 18, 2010

my only one dah 7 months ! i love you...

dah cukup cite pasal umah....beralih lak mengenai satu-satunya anak kesygn ibu....Batrisya...
haa Batrisya dah pon 7 bulan..

nampaknye anak ibu dah kenal org skang ni....dah pandai pilih2 org...asal org xkenal amik je dukung, mulala muka tu masam, pandang je org tu cam xpuas ati...bile je org tu start agah, panggil2 nama, yg member ni start le mencebikkan mulutnya dan mulala kuar air hingus, air mata, ayiak liuq skali.....sambil melalak dgn penuh perasaan skali....yang mak ayah die ni tgk je...lg la member ni tensen...uhuhuhuuu...
ape pun ibu ttp sygkan Batrisya.....demimu kusanggup berkorban...........

haa bawah ni gambar aktiviti harian die menjelang nak masuk 7 bulan tu..mmg dah nampak ke'buas'an die ni..harap2 anak ibu ni x nakal ye..baik-baik aje...















Saturday, May 8, 2010

Rumahku syurgaku - Part 4

asyik2 pasal umah...jgn muntah ye, hehe maklumlah nak kongsi kegembiraan mendpt anak, dpt umah baru...bende2 ni semua bukan dtg bergolek camtu je....maka perlu diwar-warkan...ade aku upload gamba dlm umah...ade 'makeover' sket lg...layanzzzz...........



ni kabinet tv...bsepah sket la ye, maklumla ade anak kecik (ehem..jgn jdkan ini sbg alasan hokayy!)..penat piki nak tambah per hiasan kat rak ni...tp duit tadok dah nak beli bende merapu, remeh temeh tu semua..kene simpan duit lain....nampaknye kene tgu bonus en.hubby la .. boleh ye syg?!...bkn psl nak mkn duit hubby je tp kalu tunggu BONUS aku nih alamat berkulat bersawangla rak tv nih....




partition ngan batang kayu ke ape tah sbg hiasan...serabut sket, nak kene susun balik..ade aku cabut sat lg nih...huhuhuhu............

dining hall....simple but nice....ruang paling aku suka...stakat ni lum guna utk mkn lg tp utk bermain internet.......


bawah ni plak bilik anak..tp mcm dah jd stor pasal Batrisya lum tido sdiri lg...nti dah tido sorg, ibu kemas n tambah lg ape yg patut yerrrrrrr......





baby cot beli yg 2nd hand je dr kawan en.hubby....okaylaa...jimat sket...

Friday, May 7, 2010

Rumahku syurgaku - Part 3

hokay..update sket...kali ni pasal tumbuh-tumbuhan, pokok munga, rumput-rampai n lalang-malang yg dah berjaya kami tanam kat umah baru ni....suka suka....rasa cam colourful sket laman....saksikanlah pic kat bwh neh. plan nak tmbh lg pokok...hrp2 semua hidup ngan jayanye...


ni aku bagi nama 'konsep inggeris'...hi hi hi...en.hubby punya keje la ni, tanam merata-rata..xpe2.. i luv u, i tak marah....
idea dlm kepala dah ade, tp bila mintak tlg en.hubby tanam, cenggini lak jd nye...xpelah....nti kite gali balik ye syg ...he he..(aku rase jap lg, pokok2 ni mampus gitu je...)

bonsai...i likeee............!



~pokok kemboja renek~

bunga yg sepatutnya gantung, aku belasah tanam je kat bawah...cantik gak apeee...

pokok kedondong ngan limau purut....

suka tgk laman yg dah menghijau..tenang je rase bila balik keje..uhuhuhhuu..

serai ngan pokok tapak gajah ke kaki gajah ke, ntah aku pun xingat ape name..

ni plak menurut en.hubby, adalah sayur bayam...ermmm..korang nampak takk????!

ni kangkung baru nak hidup...



~
~
~
Haaa..... ni plak bakal usahawanita bunga-bungaan, menyambung minat ibunye (yeker sambung??!...)



Miss Nur Batrisya Husna...nti bukak ladang bunga yer...ngeh he he heee....ibu kasi modal nti...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts