My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, October 31, 2010

First time ibu *CASH OUT NUFFNANG*!!!

Alhamdulillah.....

setelah hampir 3 bulan lebih ibu gantung ads nuffnang kat blog ni, ibu akhirnya mengambil keputusan untuk cash out jugak duit and this is for the first time ! hehhe...

jumlahnya adalah RM146.59. suatu amaun yang tidaklah terlalu besar tapi cukup bermakna buat blogger baru seperti ibu...yang hanya aktif sejak awal bulan 7 tahun ni (2010). dan hari ini, 31/10/10, ibu dah klik kat 'cash out my earnings'!!! sukanyaaaa....sebelum ni duk tgk org lain dpt cek...skang turn ibu laks...hehheheheheeee....

ni pulak rupa my nuff earning setelah di cash out ari ni...

ibu jangka cek akan sampai dlm mid of december ...so bolehla ibu guna duit ni buat shopping barang-barang untuk Batrisya masa JUALAN AKHIR TAHUN nanti...yahhuuuu!!!!

Saturday, October 30, 2010

Cutest Baby Contest Bersama Sinar Raudah

due: 31/10/10



Nur Batrisya Husna
DOB: 18 Oktober 2009 (1 tahun)
ibu: Nor Mawardah

harap gambar ni dapat memenangi hati para juri !

Contest Bayi Nangis


due : 14/11/10


Nur Batrisya Husna bt Mohd Fairuz Azri
DOB: 18 Oktober 2009 (satu tahun)
ibu : Nor Mawardah

Harap Batrisya bertuah...hehehhe...puan penganjur sila komen jika ade terkurang!


TAHNIAH to my sister !!

ini boleh dikatakan entry yang agak basi jugak... actually one of my sister dah berjaya melanjutkan pelajaran dalam bidang perubatan...(ohh nape ayatku cam skema aje)...
Nama adik ibu ni Nor Hazwani...heheh che ani...so entry ni khas untuk ibu ucapkan tahniah kat die...dulu ibu yang bercita-cita nak blaja jauh2 tp x apply pon dulu...heheh...skang Alhamdulillah, ade yang menyambung hajat ibu tu....
mane tau nanti dpt melawat dia kan? kan?...ehhehe....harap2 termakbul jua...

ani dapat amik medic kat University of New Castle, England....bestnye bila tgk gamba2 die kat sana...dah sebulan pon...pegi 2 minggu lepas raya ari tu xsilapnye...hehheh jeles i...
ok ape kata kita layan beberapa piccas yg ibu cilok dr fesbuk die..ngehheee~~


cantik giler kan...

hahh..ni la die cik ani kite...

bukan main lg posing ngan baju sejuk die..


jamuan raye kut ni..

Friday, October 29, 2010

Lagi berita GEMBIRA....

haaa..ape bende la yg gembira sgt ni ek??
berkaitan ngan ape? sesungguhnya sesuatu telah berlaku lg ari ini...perkara yg menggembirakan hati sekeluarga...

hmmm xtaula patut ke tak dihebahkan dalam blog ni..nti ibu dah bersedia, mungkin ibu akan bagi tau...skang kene rahsia dulu...hehhehe

merapu lak....

okaylah...buat pengetahuan, sesiapa yg ade join contest ibu tu...skali lg juri perlu berbincang balik siapa yg bakal dinobatkan sebagai pemenang pertama hingga ke -5...semua comel bergaya...susah nak pilih...insyaALLAh dlm masa terdekat okay !

I Liiikeeee this picture...hmmm


olololooooo....tu dia...Batrisya posing ...
ahahha...bukan main ceria lagi die...
tp ibu saje tepek gambar ni....sbb suka sgt gambar ni..
time ni , pakcik die amik gamba, panggil nama then terus die buat aksi mcm ni...pandai lak die posing...xsabo gak nak tunggu die berjalan...mesti lg byk 'aksi' dapat snap..hehhe

Buffered earning ke-16 ibu !


macam lama dah tak dpt BE dari nuffnang....
Alhamdulillah masih ade rezeki untuk ibu...kali ni advertiser baru iaitu dutch lady sudi pilih blog ibu untuk letak diorng punya iklan...thanks a lot !!!

harap2 dapat lagi..sayangnya kadang2 tu dapat BE time ibu sibuk memanjang...meeting la ape la...xdapat nak tarik trafik huhuhu....sabo jela

Thursday, October 28, 2010

**TOP 10 GIRL**"Baby Raya Baby Bergaya Contest"

jeng...jeng...jeng !!!
ini dia...Top 10 kategori girl....
adakah anak anda tergolong sama??? jom tengok ...

^

^

^

^

^

^

^





**TOP 10 BOY**"Baby Raya Baby Bergaya Contest"

yezzaaaaaaaaaaa....ini dia yang dinantikan...
top 10 kategori boy !!!
scroll down please...

^

^

^

^

^

^

^



p/s : untuk result girl, seperti biasa....tunggguuuuuuu ! ahhahah...

Wednesday, October 27, 2010

The Way They Sleep Giveaway



due : 30 October 2010 !


^


^


^


^



Nur Batrisya Husna
DOB: 18 Oktober 2009

comel tak??
hehheh...gambar ni diambil oleh pakcik nye Batrisya...iaitu adik pada ibu...
pakcik die yang dodoikan die ni...pandai tul adik laki ibu yg sorang ni..die memang sukakan budak...hehehhe...tengokla camne nyenyaknye Batrisya tido atas pangkuan orang ni..

Keputusan Contest...

keputusan Top 10 memang dah ade dalam tangan ....

tapi akibat kesibukan melanda, kene tunda dulu...patut semalam ibu nak siapkan tp bleh plak tertido time susukan anak...huhuh kul 3 pagi baru sedar...takan nak bukak laptop, gigih berblogging lak kan..uhuuhuhu...

hubby bleh plak xkejut, padahal ibu tido ngan spek mata lagi...huhuh...hangin gak pagi td...heheh

oklah, nanti dah xbz ibu announce kan secepat mungkin...jangan ingat ibu dah 'pupus' dari dunia blogging lak..heheheh!!!

Tuesday, October 26, 2010

Kasih sayang seorang AYAH

layan la gamba Batrisya yang baru bangun tido...and terus pekene brekfes roti canai !
ayah die suap....manakala ibu lak jadi camerawoman...hiks..
ibu memang suka tengok dua beranak ni...maklumla Batrisya ni kadang2 je dpt duk fulltime ngan ayah..sbb ayah keje shift. kalu shift malam, dpt jumpa beberapa minit je sblm anta taska and sebelum ayah nak g keje malam tu..hmmm...
memang manja Batrisya ngan ayah ni..kalu nampak ayah die kat pintu, dah start tersengih-sengih sampai ke telinga..hehehhe


macam ayah je yang beria makan nih...huhhuhuh


mamai lagi kut nih..eehehhe

Monday, October 25, 2010

Tarikan baru untuk pelancong di Telok Chempedak, Kuantan ?!

opppsss...bukan yg ini tarikan pelancong tu...hehehe...

^

^

^

^

^

haaa... ni dia ! PATUNG BERNYAWA....
ibu xtaula kalu dia ni dah lama ade kat pantai tu...tp...baru sabtu lepas ibu nampak...sblm ni pegi, xde pon...ahaha...
ni on the way balik baru dia nak muncul, mmg sebijik cam patung la...

Sunday, October 24, 2010

my mak & adik-adik datang Kuantan....

tak dapat nak blogwalking atau menjawab komen2 kengkawan dengan jayanya 2-3 ari ni..kerana mak saya dan juga adik2 dtg ke Kuantan nak tgk n main2 ngan Batrisya....so kenela bagi 100% perhatian kat family kan...diorang ade kat umah dari khamis sampaila ahad...hehheh...bukan main sonok lg Batrisya ade ramai nak melayan....

ni plak jalan2 kat Teluk Chempedak, Kuantan


Batrisya lak tidooo.....






ni plak time diorang dah nak balik...


p/s : gambar2 di atas diambil dengan menggunakan henpon Nokia N8 !

Saturday, October 23, 2010

**TOP 25 GIRL** "Baby Raya Baby Bergaya Contest"

okay!....skang ibu nak umumkan pulak Top 25 kategori girl, yang ni sgt sengit sebab contestant agak ramai dari 'gegel', nak pilih 25 orang je pon bukan senang....
oklah..heheh siap sedia ibu2 .....
scroll down pleaseeee...........

^

^

^

^

^

^

^







TAHNIAH !!!

Tunggu plak keputusan TOP 10...hehehhe!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts