My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, January 18, 2011

.:Batrisya : 1 tahun 3 bulan:.

Alhamdulillah....Allah panjangkan usia ibu untuk melihat perkembangan Batrisya sehingga hari ini !

Hari ni 18 Januari 2011...Batrisya dah pun 1 tahun 3 bulan...hehehhe

Kebolehan Batrisya setakat ini :

- Boleh KAKI BERJALAN pada usia 1 tahun 2 bulan 12 hari !

- Dapat memahami arahan yang simple mcm; tutup pintu, ambil barang, simpan barang, makan

- Bila suruh salam, dia akan salam tp lps salam lari cepat2 takut orang ambik die..huhuhu

- Senang dah sket kalu nak bagi makan ubat.

- Suka sgt tiru memek muka orang !

- Dah pandai meronta nak turun dari dukung kalu kat shooping mall...pastu nak jln sendiri kutip2 barang yg menarik pada pandangan die...

- Kalu dah pegang makanan jgn harap die nak bagi balik kalu mintak!

- Dah boleh sebut ‘na nak’ , maksudnye ‘tak nak’....sebelum ni asyik sebut NAK! NAK! Je...

hheheh....oklah..jom layan gambar anak kesayangan ibu ni laks...!


hahhh???

masa ni ibu panggil x hirau, xtoleh pon..
ade la 2-3 puluh kali duk panggil huhuh..

susah nak amik gambar die skang...
xnak pandang kamera langsung...!

3 comments:

Lady Lavender said...

tengok anak membesar mcm sekejap aje masa berlalu kaann...be gud batrisya :-)

Farra Dhelina said...

wah awal ye dh boleh berjalan..

ch@ said...

sekejap je dah besar, nantikan aksi2 dia yg lebih ekstreme, dia akan berlari dan main acah2, sampai satu part dia akan minta kita main hide and seek dgn dia, seronoknyaaa. betul tak kak? bestkan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts