My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, January 14, 2011

1st WISHLIST 2011 termakbul ~ Dapat 'baby' baru !!!

Alhamdulillah....

Dengan rezeki yg xputus-putus Allah bagi buat ibu sekeluarga...

Syukur yang amat!

Hehheehe....lagi pulak bila kami dah dapat salah satu WISHLIST untuk tahun 2011 ni !

Yahhuuuuuu..........jgn jeles ye ...hehhe..

Eh...ibu bukan pegnen tau...! baby baru yg ibu maksudkan tu adalah....haaa..tgk gambar kat bawah ni..baru korang tau ape bende...

ini dia..


^


^


^


^


^


CANON EOS 50D !!!




amacam cun tak??!
skang guna lens 18-135mm dulu..
dah ade duit lg, blehla topup lense lain lak!

Pakej datang bersama bag pack ini !

ibu dah xsabar nak 'outing' wat photoshoot cam orang lain gak...
tp.....actually kitorang baru je nak blaja2...permulaan ni maybe just guna setting 'auto' aje lah...karang xmenjadi lak gambonye..uhuhuh..

ke ade sape2 sudi nak 'TUNJUK AJAR KU SIFU' !?

ingat nak mintak tunjuk ajar SUZIEY
"Apa yg saya leh buat dengan lense 18-135mm ni, nak setting utk indoor? outdoor? or ajar basic pun xpe, mcm maksud term ISO, USM, IS n etc...?"

P/S: insyaAllah esok nak pi KL bawak mertua gi beli barang kahwin adik ipar ibu..
so blehla...snap2 gambar byk2 kat KL yahhuuuu..!

13 comments:

Gieyana said...

Salam dear..welcom to the club..fuiyooo caya lah..

hurmss byk leh blajar psl dslr nie...kat forum nie mcm2 leh dpt..all the best yer.:D

http://www.fotomedia.com.my/

Nad @ MamaZakwan said...

alhamdulillah, rezki :)
jaga baek2 baby ni cam jaga batrisya! :)

deAnza-wAnda said...

aisehh ibu... cayalah...

ibu_BatRiSya @wardah said...

thanks..:))
tu lah..byk jumpa forum sampai xtau nak join mane? ;)

mummy_ayu said...

wah..tahniah sbb dapat 'baby' baru...
leh la snap pic banyak pas tu..confirm cun punya pic dia..

Ummi AmnaAmzar said...

lpas ni batrisya jd model sepenuh ms lah ye..blh join contest byk2.. :-)

munna said...

wah! nampaknya dah ramai yg join club dlsr ni...

[-suziey-] said...

waaaaa great..tahniah! xpe slowly balajar..

n kena practise slalu..ok insyaAllah nnti kt cuba buat n3 yg mudah utk difahami as guide ok..even kt pn x expert tp bole la nk sharing something :)

SYaMiLa said...

tahniah...

My recent post "NEW!!! HOT DESIGN GAP PYJAMAS"

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhhhhh bestnyeeeeeeeeeeeeee

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya kiat punyer idaman kalbu gak tu....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pergghhh, cayalah!!!
pasni asik menembak aje la yer,
sure gambonyer shantek2 tuu...
argghhh, nk jugak.. nk jugakkk..

mamalieyna said...

waah bestnye...tahniah! itu impian kite juge...tp huhu..simpan dulu..ngee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts