My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, January 10, 2011

Nak update pasal ape?? + attention to pemenang no.1,2&3 "Baby Raya Baby Bergaya Contest"!!!

sejak due menjak ni...macam dah xtau nak update ape kat blog ni...blank lak...

kadang2 bile dah ade masa, langsung xde idea...nak tgk blog pon malas...ahahhaa
sampai camtu sekali...xde mood la...nape pon xtau...
mungkin ni disebabkan masalah keje..yg dah selesai satu, timbul lak masalah yg lain...xsudah-sudah...selagi kite pegang projek , mmg akan ade je problemas....

apepun ibu mcm nak beli sesuatu dalam masa terdekat ni..hehhe..tungguuuu....nti ibu update! ibu sendiri dah xsabar...!
selain tu, xsabar jugak nak tunggu tahun baru cina..hmm bukan nak raya jugak, tp nak balik kampung coz my sis is getting married !!! uihhh...xsabarnye.........nak pakaikan Batrisya lawa2..hehheee...harap2 masa tu die dah dgr ckp n xnakal...(tp ibu dah terbayang-bayang die duk tarik2 n kaco brg2 kat pelamin nanti...adussss...harap2 ianya mimpi saja..)

satu lagi..teringin juga nak wat contest or giveaway dalam masa terdekat nih..cumaa....takut xde masa nak manage je...hmm..camne ek..tp kalu wat ade ke yg nak join????

diri sendiri pun nak gak join contest montest yg sedang berjalan di blog-blog anda semua tp ibu xe masa nak wat entry daa....
anyway terima kasih byk pada yg sudi TAG ibu tu ye...bukan xhargai atau menyombong tau !

then..last but not least, pesanan kpd pemenang tempat 1 hingga ke-3 "Baby Raya Baby Bergaya Contest", nanti maisyz collection akan poskan hadiah anda tau ! sori sgt2 coz we all lambat sket proses hadiah..harap xkan berulang lg...

2 comments:

mamalieyna said...

hehe...sibuk ye..eina lak limited sket time..kt opis tokleh lyn blog dah..kt rumah, tak dpt jln2 sepuas hati ke rmh kengkwn..huhu..

oooh ye ke..hehe..sabar je menanti ni..hehe..thanks ya! ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bz ke, biler nak wat GA @ contest kita nak join, rindu nak tau citer batrisya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts