My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, January 4, 2011

Tolong!!! saya xberdaya....

**gambar hanya hiasan semata-mata!

huhuuuhu...saje je nak mintak tolong...
sememangnya dah x berdaya lagi...xberdaya nak update blog....arrggghhh..

dalam hati ni teringin sgt nak cite macam2 ni...tp dek kerana kesibukan yg amat, di tempat kerja mahupun di rumah, maka...memang terbantutla niat...skang slalu tido cepat sbb Batrisya tido awal pastu bangun awal...abis kalu die bangun 5 pagi sapo nak layan...

kadang2 terkejut gak tetiba ade muka sebaik-baik saja ibu buka mata..huhh..rupa-rupanya si Batrisya tengah tenung ibu sedekat-dekat yg boleh....pastu bile kite bukak aje mata, mulala die tersengih-sengih menunjukkan yg die dah berjaya kejut or 'kacau' ibu die ni tido...adehhh!!! kelakar pon ade...kadang2 kaki die saje je pi letak atas muka nih...macam-macam la...huhuhhh..

skang hanya mampu blogwalking sket2 je...xbleh nak blogwalking sampai pitam dah...hehehehh
so sori ye kalu ade yg ibu tertinggal nak ziarah tu...ampun sgt2...sibuk sket lah...ermm..

6 comments:

Dayu said...

nanti akan dtg smula masa untuk berblogwalking smpai tak larat dah
takpe..dulukan mana yg penting

Hidayah said...

hahaha budak2 ni kalau pasla nak kejut kita tido..ada je gaya..tp tenung sampai kita bukak mata tu best tu..pastu sengih bangga keh keh keh

iwan_dextrous said...

hhihihih...comel perangai dy..hhahahha


Dextrous cyber life

Izan Ishak said...

takplah wardah...kalau ada masa buatlah yg termampu. yg pnting tu anak n kerja kan~

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ada ank kecik mcm nie la jadinya..bila nak bg batrisya adik?

ch@ said...

lepas tu satu rumah kena kejut dgn dia. tapiii bila buka mata tgk wajah suci tu rasa bahagia, mmg minta kena gomol la gamaknyaaa.

alaaa takpe la kak, kita pun rasa dah tak berapa mampu nak update, hahaaa. happy2 je.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts