My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, January 17, 2011

Weekend kami di SOGO SALE...sape pegi jugak???

Korang gi mane minggu lepas ??! pegi jalan2 tak?

Macam ibu ni, company cuti sabtu kedue je, sabtu lain kene keje tau....kebetulan minggu lps sabtu minggu ketiga, ganti cuti sabtu minggu kedua yg kene keje ari tu pasal konon2nye ade menteri nak dtg visit tp alih2 diorang cancel...

Weekend lepas kami ambil peluang untuk pergi ke KL. Tujuan sebenar nak bawak my MIL pegi beli langsir kat NAGOYA jalan TAR... pergi hari sabtu pagi, stay kat hotel Nomad Sucasa. Maklumlah sini bilik besar, bleh sumbat ramai2 walaupun booking bilik utk 2 orang je..hikhik...family mmg sesuai sgt duk sini...ingat nanti nak bawak ibu punya famili lak duk sini..tp xtau la bile..tahun ni semua sibuk persiapan kenduri kawin....hmm...

So Sabtu petang tu kami ke SOGO...tgh ade SALE untuk member shj..

Tapi korang nak tau tak, walaupun tgh SALE giler2 kat situ, tp ibu berjaya menahan nafsu drpd membeli ape2 tau..haaaah hebat tak??? Duk tengok je org lain pilih2 barang..pastu ibu Cuma gi nyibuk2 je nak tgk brg ape....tp xbeli sbb rimas, terlampau ramai org pastu ayah lak kat tmpt lain so ibu je senget2 duk dukung si Batrisya...camno nak beli pilih barang kan???

Lagipun ni kan azam tahun baru...BERJIMAT CERMAT & mengawal ekonomi keluarga! Hik hik !

Hmmm..kat SOGO tu ibu duk lame kat bahagian feveret la...mane lg kalu bukan bahagian baby!

Ade sape yg pegi kat situ jugak ari tu??!

Sampai2 je kat bhgn TOYS tu ibu letak Batrisya kat bwh, suh jln sendiri...layan gambar okay!......


yang patung teddy bear hijau tu die x nak letak balik okay..

tgh cari ape lg barang menarik nak kutip..

asal jumpa ape2 kat laluan die, die nak kutip semua...

dah dapat kutip yg baru, yg lame die tinggalkan...

p/s: nanti nak tepek gambar hasil keje menggunakan CANON 50D.....

6 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah bestnya pi shoping, weekend kami dok rumah je balqis demam, cepat2 tepek hasil canon tu...teruja nak sambar satu tau

Farra Dhelina said...

dh lama tak pgi sogo lah...time sale ni sure ramai org kan..tu yg malas tu nak pgi..

deAnza-wAnda said...

sronoknye ibu g soping yer....

'NuReeN' said...

dah lama x p sogo.. yerr la jauh kan hehe.. last masa thn 2003..

Ummi AmnaAmzar said...

best tu..tp tem2 ni mesti ramai giler org..mmg xdapek nak jenguk pun..

ch@ said...

comel batrisya dgn gaun, ambil smua batrisya, ayah bayar. hihiii. aunty ch@ ajar, ambik yg rm50 ke atas, hahaaa. pengsan la mak kamuuu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts