My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, February 11, 2011

Bakal Cash out Nuffnang Kali ke-2 berjumlah RMXXX.xx !

buat pengetahuan semua.....blog ini sudah pun x ada langsung BE...huhuhu
sedih.....Nuffnang dah xsayang kiteeee...........huhuhuu...sob..sob..

tp xpe..mungkin nak bg peluang kat org lain lak merasa kan?? kan??
ni ibu baru nak try test HEARTBEAT lak....meleleh tgk org lain duk register...mcm membuahkan hasil gak nampknye...heheh...

so anda2 semua jgn lupa KLIK banner heartbeat kat blog ibu ni ye...jgn lupa mention kat shoutbox tu!!! so that i can visit and click you all back ! he he he......

opps...balik pd cite asal...ibu x lame lg..insyaALLAH ujung bulan ni berhajat nak cash out NUFFNANG buat kali ke-2...jumlahnyeee????

xdela byk pon....bbrp sen je lg nak cecah RM100....
so harap2 dlm dua minggu lg ni cecahla...kalu x...maybe dlm RM99.XX la leh cash out..heheh xpela..rezeki gak tu!


oklah..ni die...semua BE sudah jadi metered.....no more BE okay!

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah banyak gak tu dapat...rezeki kan

Cute MuM said...

klik HB!

Ummi AmnaAmzar said...

banyak gak tuuuu...seronok tgk org dok cash out..bile la turn ummi nihhh

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah...
ai pun de astu je BE melekat sskrg..
huhu, dh cashout end of jan aritu..
hweheheh, tak sabau tgu cek ni..
mcm² dh plan.. =)

mamawana said...

Bleh belanja kita....

Gieyana said...

tahniah..syukur dpt gak earningnya kan! stgh owg langsung x der..skrg nmpk mcm nuff stop kasi BE kt blogger la kot!huhu..

Zur@ZaRi said...

tahniah...
zura pun tak sabar nak meraser cash out RM nuff.. teringin gak nak cash out macam blogger2 otai tu kan... sekali cash out dier mak ai... riban riban tue=))


Jom baca: Tikar Getah Kanak2

nuruljannah sukhri said...

byk jg tu.sy sebulan ni baru iklan kan nuff.belum cecah rm2 lagi.nasib ada HB pengubat hati....hit my HB neh

Dayu said...

sama la kita
dah hampir sebulan takde BE
tapi bila nuffnang bagi tiket wayang free, trus rasa terubat
kalau tak mmg merajuk lah ngan nuffnang

nuffnang pun tak byk advertiser kot skrg
takpe..kita tggu je dulu

Farra Dhelina said...

taniahh!! hb!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts