My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, February 18, 2011

Batrisya ...1 tahun 4 bulan dah ari ni..

HAPPY 16 MONTHS YOUNG TO MY DEAREST NUR BATRISYA HUSNA...

sblm tu layan dulu photoshoot kami kat Muzium Sg. Lembing, Pahang..
(perrgghh...photoshoot tu xtahan...hehhe)

he he he....ni gambo paling mahal !
sengih x hengat punya...

ibu dan Batrisya...
nmpk macam beria- ia je posing..heheh








time is running sooo fast....my little angel is now turning 1 year and 4 months young!!!

hehhe........
so far mmg banyak kemajuan Batrisya dalam masa sebulan sblm cecah usia 16 bulan ni...
most of all, die sudah boleh ikut kebanyakan perkataan yg ibu n ayah sebut...
cepat je die follow...

then, sblm ni pun mmg ade dedahkan die dengan bacaan buku...tp xdela die minat sgt, lg die campak adela hhuhuu...tp skarang ni dah nampak minat membaca die tau!...balik je dari nurseri, kalu nmpk je buku tu mesti die akan suruh ibu bacakan ...so nak tak nak now ni kene la baca sampai puluh2 kali..ahahahhaa...!

ok..antara perkataan baru yg dah pandai die sebut...'panas'..'sejuk'...'susu'..'baby'...dan bbrp lagi..ibu dah x ingat dah....

cuma...die jalan still x stable lg lah....kalu lari tu, jatuh2 gak lg...heheh

2 comments:

ch@ said...

bestnya. battisya nak pandai cakap la. nanti ibu kena baca buku lebih dari batrisya, sebab batrisya tanya macam2. berjalan tu mmg macam tu, oni pun dah berlari masih jatuh2 lagi. mmg mula2 macam tu, lama2 dia cekap.

Imaan09 said...

alalaaa.. batrisyah xbeza banyak ngan Imaan.. tp senyuman manissss Batrisyah,mmg menawan!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts