My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, February 10, 2011

ELEPHANT PLAY TENT hasil redeem point HUGGIES dah sampai..jgn jelesss!!!

petang semalam, tetiba ade org call ckp nak anta barang...
ibu punya la pelik brg ape lak...nak kate menang contest, xde plak..hihihi...

rupanya itu adalah mainan yg ibu redeem point 100 huggies ari tu...ingatkan dah salah isi ke ape, lambat sampai..heheh...sukanyaaaa..........nti ingat nak beli ball yg byk2 colorful tu , biar die main dlm tu..

smlm test gak, suh die duduk dlm tu...masuk elok je, tp bila nak kuar cam xreti, die berdiri pastu nak kuar mcm pintu tu pintu biasa, so apelagi, kenala kepala die...pastu asyik nak jatuh je..kite suh tunduk, xmau dengar !

so ni lah die play tent berbetuk GAJAH itu....besarrr sgt....puas ati la...xsia- sia guna huggies..ade gak pulangan untuk Batrisya!





nanti ibu snap gamba Batrisya duk dlm ni laks...he he

8 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

wahh..best la batrisya dpt elephant camp..hehe kalau kakak amna yg dpt ni mau dia tido dalam ni je

[-suziey-] said...

ooooo xtau plak pasal redeem point ni..haaha aQeel pn pengguna tegar huggies..syiok klu dpt redeem bende2 cenggini..berguna..

bun_nee said...

comelnyee.. hehe

munna said...

selama ni beli huggies tak pernah pun kumpul poit..ruginya..

Myrilicious said...

best nye klu tdo lm tu pun menarik gak kan :D

ch@ said...

wah kalau ini macam, aunty nak datang tidur dlm belalai gajah tu la, agak-agak Batrisya, muat tak kalau aunty nak masuk =)

Yan said...

nak gak menda ni... tp cosway punye.. tgu nak redeem point.. mtk kat mak uda qis yg keje cosway hehe

Mama Kembar 3 said...

wah bestnya playtent tu. si kembar pun guna huggies gak, tp tak pernah terpk nak redeem, pasni nak gak laa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts