My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, February 22, 2011

Kalau tido ngan baby , die suka peluk korang tak?

* gambar hiasan shj.

haaa...ibu saje nak tanya kengkawan semua....
sebab kalu Batrisya ni mmg tido xdenye nak peluk2 manja ibu die...tido mmg ikut suka die, janji die selesa...tido tertonggeng-tonggeng skang nih !
kalu ibu tarik kaki or tangan die suh peluk, confirm die marah ,then tarik balik kaki tangan die tuh..heheh...tu pun toleh sbb nak breastfeed..hmmm

apakah baby girl mmg gitu?
mungkin jugak depends on tahap kemanjaan anak tu dgn ibu die kan??
biasa selalu jumpa baby boy mesti sgt manja dgn ibu, tido nak kene peluk2 die...nak kene sentuh2 jugak die...tp xsemestinya la kut ekk??!

5 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

zakwan kalu tido mesti peluk mamanya..
kalu kite alih tgn dia, dia yg letak balik tgn kat atas kite..
tp tgk keadaan jugak..tak semestinya sepanjang masa nak berpeluk aje..ntah2 batrisya pun ada tido berpeluk mamanya jugak kot..tp mamanya tak sedar sbb tido..mana tau, ye tak? hehe ^_^

Ummi AmnaAmzar said...

same la ibu..anak2 ummi pun camtu..lepas je nyusu terus pusing ke arah lain..bila nak susu pandai cari ummi balik..hehe mcm2 gelagat anak2 tido kann

ummiarissa said...

anak-anak ada yang suka dipeluk ada yang tak suka sebab rimas ...cam tu lah saya 6 orang anak ada seorang tak suka dipeluk...

nuruljannah sukhri said...

ololo, xde pengalaman la..camne ni?tp sbb topik best, nak menyelit jugak..best jugak kalau baby nak dipeluk je kan..manja je.tapi mst ada jugak time kita pulak yang rimas..

Masrina binti Alim said...

kalu adam la kak,saya dh biasakan dia tido sendiri..x tido skali.so,dia x kisahla kita ade ke xde sebelah dia..dia buleh tido sdiri..botol susu letak siap2 kt sebelah dia,bila dia jg malam cari susu,dia minum sdiri..
x bleh manje2 sgt,susah lak bila ade adik nanti..heeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts