My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, February 28, 2011

Kami ke Cameron...


setelah lama x bercuti ke tempat2 jauh sket, akhirnya sabtu lps, jadi gak kami ke Cameron Highland...seronoookkk...sgt...!!!

sbb ibu mmg suka gi ke tanah tinggi mcm ni...
sukakan nature....suka tgk ladang teh yg luas, sayup mata memandang...
bunga...strawberi yg berseah-sepah dijual dgn harga murah...begitu jugak dgn sayuran !
semua nampak segar-bugar...heheh

pegi bukan bertiga, tp pergi dengan rombongan kecil tmpt keje husband...
5 famili / 5 kereta yg terlibat...
melalui Sg. Koyan...

oklah ibu x dpt tepek gambar byk sgt..ade keje nih..huhu

bunga sempat ibu beli..
actually nak beli byk kalu bleh..tp yelah, skali pikir membazir gak kan..bukan tahan lama pon..
just nak sedapkan dan puaskan ati ni, so beli gak sket...
total bunga kat atas RM5..

waktu pagi..Batrisya berbungkus....sejuuuukkk...!

semua bende dia jumpa dia nak pijak !


ni plak ayah tgh syok amik gamba...
gambar2 kat atas ni semua ibu amik guna camera henpon ye..

11 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

bestnyer..dah lama x kesana. tips utk bunga tue kekal segar dan jangka hayat bunga tue lebih lama..masukkan panadol kat dlm pasu bunga tue.

Ummi AmnaAmzar said...

batrisya top 21 baby seksi..dah tau belum?

Ummi AmnaAmzar said...

http://www.mayaqarmyla.net/2011/02/yang-ngetop-dari-baby-seksi.html

eRiNsZ said...

wahh bestkan...
i love rose too.. tp kaler pink jer hhehee..

lama tull tak shopping pokok bnga rose kat sana...

ibu_BatRiSya @wardah said...

mamaadam: ok nti kite masukkan panadol..hihi
ummi: baru je tgk ni..hihi...thanks!
erinsz: sy minat semua bunga yg cantik! (fresh flower la..bunga palsu xsuka)

Myra Jay said...

Murah gak bunga tu baru RM 5.. Leh simpan smpai kering :)
MJ teringin bebenor nak p ke sana :)

Mawar Merah said...

Comelnye Batrisya berbungkus. Sejuk sgt kt sn kan? Tido pun xnyenyak sbb terlalu sejuk.kna tido dkt unggun api.nganganga

fadillah abdul basir said...

hmmm..best kan kat sana...kalau pergi rasa x nak balik.....

nuruljannah sukhri said...

rm5 je semua bunga tu? murahnya..saya x pernah smpai cameron lagi.harap2 smpaila satu hari nanti..saya pun suka tanah tinggi, tmpt sejuk..batrisya bergaya betul dengan baju sejuk dan kasut pink.

Imaan09 said...

cantik baju sejuk batrisyah..

ibu_BatRiSya @wardah said...

trima kasih!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts