My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, March 3, 2011

Anak korang merajuk Camne ??

sebelum ibu cite lebih....layan dulu gambo Batrisya naik boyan kat Taman Bandar, Indera Mahkota...dtg main dgn baju tido tu...




Anak korang pandai merajuk tak? camne gaya/ peel die masa tu???

hmmm...si Batrisya ni dah mula tunjuk perangai sejak masuk usia 1 tahun 4 bulan ni...
dah pandai merajuk.......

contohnya kalu ibu tgh minum air, yg die tgh syok jalan2, main2 kat lantai....tetiba dtg mintak air ..pastu ibu lak xkasi, terus die duduk then baring atas lantai..xkira la kalu masa tu kat lantai restoran ke, jalan tar ke....huhuhu..

yg xtahannye sebelum nak baring tu, siap lapik dulu dengan tangan pastu baru letak kepala...hihihi pandai laks die memikirkan keselesaan ! hahah lawakla...
kdg2 ibu saja wat bo layan...takut die manja n ngada-ngada sgt lak nti...sket2 nak wat cam gitu bila kite duk layan...

yg ayah lak duk sound ibu..die ingat ibu saje je biar anak tu guling2 atas lantai..huhuhu

7 comments:

Wan Anis Sorfina said...

tak ingat, tapi rase2 ms umo 1 1/2 tu najlaa mcm batrisyia gak laaaa...
tp umo dh 3 thn lbh ni, mula2 dia mraung spuas hati dulu, pastu mula lahhh buat ayat sedih "nak kat ibu" kalo x menangis, biar dia marah dulu, lps tu dia pandai lak datang ckp, "ibu, cori (sorry)" hahaha..

Ummi AmnaAmzar said...

anak ummi amna kalau merajuk tgn peluk tubuh n mata jeling2..ms kecik cam batrisya gak la...yg boy c amzar merajuk lain mcm ckit, kalau xbg brg yg dia nak..cth air, kalau kita xbg dia akan terbalikkan @ tumpahkan air tu..agak ganas ckit..lelaki kan

ch@ said...

comel-comel. dapat banyangkan Batrisya merajuk. Oni kalau merajuk dia diam, jatuhkan badan, duduk dengan tangan tongkat kat depan, time tu muka macam nak nangis, pandang satu arah je. hahaaa.

ummioked said...

anak ummi kalau merajuk lari macam filem hindustan tu, cari tmpt nangis..kelakar pon ada

nuruljannah sukhri said...

pandai batrisya merajuk..nk selesa jugak..penting..tak sabar nk tgk mcm mana la gaya ank saya nnt merajuk..sempat ke x nk post kat sini nanti..hehe

Farra Dhelina said...

hrmm muka pndang bwh heee..bila tegur, trus menangisss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau arief lembek2kan badan & buat2 macam nak pengsan ..sambil tekap muka kat lantai!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts